Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Βάζουμε τα θεμέλια για το μέλλον!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του αγώνα με τον Γ.Σ. Αλμυρού στις 16.00 την Κυριακή 1η Απριλίου. 


Αναλυτικά:

Αυτή την Κυριακή 1η Απριλίου 2018, στις 16:00 αυτή τη φορά, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» τον Γ.Σ. Αλμυρού για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα μας φέτος πέρασε μια δύσκολη χρονιά, που όμως δεν ήρθε ακόμη η στιγμή για να προχωρήσουμε στον λεπτομερή απολογισμό της.

Ωστόσο, μέσα από τις δυσκολίες, κατάφερε με τη διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και φυσικά όλο το φίλαθλο κόσμο, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει ένα σκληρό,  αλλά τίμιο αγώνα για την επιβίωσή της.

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει το τελευταίο του παιχνίδι και χρειάζεται για ακόμη μία φορά στη στήριξη όλων, προκειμένου ενωμένοι και πιο δυνατοί να σχεδιάσουμε όλοι την επόμενη ημέρα του.

Κατακλύζουμε λοιπόν το «σπίτι» μας και μέσα από τη φωνή και το χειροκρότημά μας και μόνο, δίνουμε ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και στο τεχνικό team, ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Αυτή την Κυριακή παίζουμε στο «σπίτι» μας!

Αυτή την Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου!

Αυτή την Κυριακή είναι η ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου!”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...