Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Κέρδισε χωρίς να...ξεμπουκώσει!

Ο Ολυμπιακός έκανε το...καθήκον του και κέρδισε τον Αχιλλέα Φαρσάλων έστω με το...«φτωχό» 1-0.
Το γκολ του Χρήστου με κεφαλιά στο 33' ήταν αρκετό για να δώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στους ερυθρόλευκους ,που πάντως δεν...έλυσαν το πρόβλημα του σκοραρίσματος αφού από τις πάμπολλες τελικές προσπάθειες που έγιναν μόλις μία κατέληξε στα δίχτυα του Χάνου που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.





Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Καραγκιολίδη στο τέρμα και τους Τόσκα και Νόνη στο κέντρο της άμυνας.Στα δύο άκρα αγωνίστηκαν οι Γελαδάρης και Σάββας. Ως αμυντικοί μέσοι αγωνίστηκαν οι Λούγκος και Ρόκας με τους Καπλιώνη και Ευθυμιάδη να παίζουν στις πτέρυγες και το Διβανέ πίσω από τον φορ Χρήστου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το σουτ του Καμπλιώνη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Χάμου.


Στο 30' ο Κούλπας ανέτρεψε τον Καμπλιώνη με τον ρέφερι να δείχνει παίζεται προς έκπληξη ακόμα και των παικτών του Αχιλλέα..
Στο 33' η σέντρα του Σάββα βρήκε το κεφάλι του Χρήστου ο οποίος έκανε το 1-0 με χαρακτηριστική άνεση.

Στο 38' μετά από ασίστ του Χρήστου ο Χάμος απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του Ευθυμιάδη.

Στο 58’ η γυριστή κεφαλιά του Νόνη αποκρούστηκε πρώτα από αμυντικό κι έπειτα από τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα, ενώ στο 62’ είχαμε τη συνεργασία Χρήστου και Ευθυμιάδη, με το πλασέ του τελευταίου να είναι αδύναμο, με συνέπεια να μπλοκάρει ο Χάμος.

Στο 68’ ο Νόνης βρέθηκε σε εξαιρετική θέση σε εκτέλεση κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του ήταν πάρα πολύ άστοχη, ενώ στο 74’ η όχι και πολύ δυνατή κεφαλιά του Σέττου πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρι και κατέληξε στον ουρανό των διχτών από την εξωτερική πλευρά. 

Στο 75’ ο Σέττος έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν  βρέθηκε σε θέση βολής με όλο το πεδίο ελεύθερο μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Χάμος.

Στο 79' κεφαλιά του Τόσκα απομάκρυνε δύσκολα και πάλι ο Χάμος.


Στο 81’ υπήρξαν διαμαρτυρίες για ένα μαρκάρισμα του Κουρούμαλου εντός περιοχής στον Διβανέ μετά από γύρισμα του Μέμου, ενώ στο 85' ο Σέττος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Λούγκος (43’ λ.τρ. Δ. Κόκας), Διβανές, Ρόκας, Χρήστου, Ευθυμιάδης (78’ Μέμμος), Καμπλιώνης (90’ λ.τρ. Αγγελής).

Αχιλλέας Φαρσάλων: Χάμος, Μάρκου (57’ Κατσανάκης), Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Καραμπούζης, Τλούπας, Αραπίτσας (82’ Κομισόπουλος), Καραγκούνης, Βούλγαρης.



Κάρτες: 
 51’ Σάββας-45’ Κούλπας, 63’ Κουρούμαλος, 66’ Καραγκούνης.



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Παπακωσταντίνου έκλεισε τα μάτια σε δύο καταφανέστατα πέναλτι.



Μας άρεσε.... 
Ο Στάθης Ρόκας έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του αγώνα.
Δεν μας άρεσε...
Η αστοχία των στράικερ της ομάδας συνεχίζεται...



Είπαν:

Μπακάλης:«Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο με εξαίρεση το διάστημα 25-35 που είχαμε κακή οργάνωση και κακές πάσες.Στο  μέρος μπήκαμε πάλι καλά στην αρχή και έπειτα διαχειρηστήκαμε το παιχνίδι ,όχι για να κρατήσουμε το σκορ αφού δεν απειλούμασταν,αλλά λόγω της ψυχολογία των παικτών από τα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε την τόλμη να κάνουμε δύο και τρία γκολ.
Η αμυντική μας λειτουργία είναι παραδειγματική.Οι αντίπαλοί μας δεν μας κάνουν ευκαιρίες.Από εκεί και πέρα δουλεύουμε στο επιθετικό κομμάτι που δεν μας βγαίνει.Τρεις φορές έβγαλαν οι αμυντικοί του Αχιλλέα την μπάλα από την γραμμή ,είχαμε δοκάρι. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά που έχουν 3 συνεχόμενες νίκες και στον Αχιλλέα που είναι ομάδα μαχητική.  »

Παραφέστας:«Πιστεύω ότι έγινε ένα δυνατό, καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, που οφείλεται στη διάθεση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός Βόλου υπερτέρησε στα σημεία και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε, αλλά μας έλειπε η τελική προσπάθεια για να διεκδικήσουμε κάτι. Θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου τον Λάκη καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να πετύχει τον στόχο του. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στη Γ’ Εθνική και συνεχίζουμε να διεκδικούμε και το κύπελλο»»


Μικρά&πικάντικα

  • Περίπου 1500 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού.
  • Δύο τραυματισμούς «κληρονόμησε» η ομάδα με τους Καμπλιώνη και Λούγκο να αποχωρούν.Ο τραυματισμός του Λούγκου δεν εμπνέει πάντως ανησυχία.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...