Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Νέα σελίδα σε δύο μήνες!

Νέο «μπρα ντε φερ» μεταξύ Τσιμπανάκου και Μπέου.Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος απάντησε στην νέα επίθεση που δέχτηκε από τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο κος Μπέος αναφέρθηκε σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του ASTRA στον τέως αντιπρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας ,λέγοντας πως ο συγκεκριμένος δεν είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας αλλά "ένα φρούτο που ψάχνει μαλάκες να βάλουν λεφτά στον Ολυμπιακό."

Ο κος Τσιμπανάκος απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις ανεφέρε:  

«Δε θα έμπαινα σε μία διαδικασία να απαντήσω σ’ έναν άνθρωπο που δεν ξέρει ούτε την αλφαβήτα. Το πρώτο είναι αυτό και δεύτερο βγήκε στο κατάλληλο χρονικό σημείο, γιατί είναι και Απόκριες και τα καρναβάλια. Γιατί με αποκάλεσε φρούτο;  Επειδή δεν υποκύπτουμε; Το να ασχολούνται μαζί μου χωρίς εγώ να ενοχλώ κανέναν αυτό κάτι σημαίνει. Πάλι ο Τσιμπανάκος είναι το πρόβλημα; Εγώ δεν τον έχω ενοχλήσει πουθενά. Μου είναι αδιάφορος ο κύριος αυτός, που βγαίνει και κάνει χυδαίους χαρακτηρισμούς...»

Για τον Ολυμπιακό άφησε να εννοηθεί πως την νέα χρονιά η ομάδα θα βαδίσει και πάλι με στόχο την άνοδο.Ο κος Τσιμπανάκος είπε μεταξύ άλλων:

«Πάντα ήμουν κοντά στον Ολυμπιακό με εξαίρεση ένα χρονικό διάστημα που ο κος Μποτσιβάλης επέλεξε να είναι μόνος του.Μετά τον Γενάρη βοηθάω κι εγώ τον Ερασιτέχνη.Εγώ δεν πηγαίνω με μπροστινούς ,βάζω το όνομά μου μπροστά.
Η ομάδα προς το παρόν πρέπει να σωθεί και θα σωθεί γιατί έχει αλλάξει επίπεδο.Σε δύο μήνες μετά την λήξη του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα αλλάξει σελίδα και θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα...Υπομονή για δύο μήνες...Κάποιοι θέλουν τον Ολυμπιακό στα Τάρταρα αλλά δεν θα τους περάσει..Σίγουρα ο ΝΠΣ είχε κάτι καλύτερο από τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, δεν είναι τυχαία εκεί που είναι. Αλλά υπάρχουν και μπαράζ, δεν πάει απευθείας στη Football League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει και μεγάλους χορηγούς και μεγάλους ανθρώπους που θα επενδύσουν στην ομάδα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα. Να είστε σίγουροι ότι εκεί που πάνε και χτυπάνε τις πόρτες από την καινούρια ομάδα σε επιχειρηματίες, βρήκαν κλειστή την πόρτα, γιατί αυτοί οι κύριοι βοηθάνε τον Ολυμπιακό Βόλου.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...