Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Εφιάλτης...!

Για...δεύτερη φορά στην 80χρονη ιστορία του ο Ολυμπιακός βρίσκεται κάτω από την γραμμή υποβιβασμού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Μετά την σημερινή ήττα το εφιαλτικό σενάριο υποβιβασμού της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα είναι αυτό που...βασανίζει τους χιλιάδες φιλάθλους του.

Η ομάδα μας έχασε 1-0 από τον Αλμυρό που δεν ήταν σε κανένα σημείο καλύτερος των ερυθρολεύκων παρά μόνο στην αποτελεσματικότητα του Φλίγκου που σκόραρε και πάλι.







Ο Λάκης Μπακάλης «έστησε» την ομάδα ως εξής:Καραγκιολίδης στο τέρμα , Γελαδάρης ως δεξί μπακ και Κόκας ως αριστερό , με τους Νόνη και Κραγιοπουλο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.Σαν κεντρικά χαφ αγωνίστηκαν οι Τόσκας και Λούγκος  με τον Βασίλιεβιτς να είναι στο «δεκάρι».
Ο Σέττος αγωνίστηκε ως φορ ενώ ο Θέος δίπλα του.

Ο Ολυμπιακός ατύχησε να μην έχει...Φλίγκο.Και το λέμε αυτό αφού το παιχνίδι κρίθηκε λόγω της ευστοχίας του τέως ερυθρόλευκου σε μία από τις λίγες φάσεις που έκανε ο Αλμυρός στον αγώνα.

O Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ μόλις στο 8' από τον Φλίγκο και έπειτα κυριάρχησε στο παιχνίδι και έχασε πολλές ευκαιρίες.Το σουτ του Κόκα , το πλασέ του Βαλίλιβιτς που απομακρύνθηκε στην γραμμή ,το νέο σουτ του Κόκα στο 28'αλλά και η μεγάλη ευκαιρία του Τόσκα στο 43 και αμέσως μετά το «κόψιμο» του αιφνιδιασμού του Θέου συγκαταλέγονται στις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός για να ισοφαρίσει.

Στο β μέρος ο ρυθμός έπεσε και με εξαίρεση τα δύο σουτ των Κυπτιού και Κοντοβά στην αρχή του ημιχρόνου δεν υπηρξαν φάσεις.
Χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 71΄για να γίνει η επόμενη κλασσική ευκαιρία του Ολυμπιακού με την κεφαλιά του Σέττου να απομακρύνεται με υπερένταση από τον Σταυράκη.
Και ο Αλμυρός είχε την ευκαιρία του με το μακρινό σουτ του Φλίγκουενώ από εκεί και πέρα το άγχος κυρίεψε τους παίκτες μας οι οποίοι προσπαθούσαν να αναπτυχθούν με ανορθόδοξο τρόπο και το μόνο αξιοσημείωτο που έκαναν ήταν ένα καλό σουτ του Ευθυμιάδη που κατέληξε άουτ.



Αλμυρός: Σταυράκης .Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Αλεξανδρής, Σαββίδης, Κιπτίου (88' Κυριάκος), Στουρνάρας, Φλίγκος, Νάκας (63' Κωτσιαρίδης), Κοντοβάς΄(73' Θωμαΐδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Καραμπάς (82’ Αλαμάνης), Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Λούγκος (68’ Καράμπελας), Βασίλιεβιτς (59’ Ευθυμιάδης), Θέος (59’ Σεχολάρι), Δ.  Κόκας, Σέττος




Κάρτες: 
 77' Καψιώτης    -   64' Λούγκος, 93' Κραγιόπουλος



Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Μαμασούλας ελέγχεται για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο που οι ερυθρόλευυκοι ζήτησαν πέναλτι.

Είπαν:

Μπακάλης:«Κακό φεγγάρι για τον Ολυμπιακό.Όταν δεν έχεις τύχη δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα ούτε να έχεις συνέχεια σαν ομάδα.Αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι ,είχαμε την μπάλα στα πόδια μας είτε ορθόδοξα ,είτε ανορθόδοξα.
Δεχτήκαμε γκολ από φάση που περιμέναμε και όσες δυσκολίες έχεις όταν δέχεσαι ένα γκολ δύσκολο να το βγάλεις.Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ.Στο β μέρος πιέσαμε πάρα πολύ ,νομίζω ο Αλμυρος δεν έφτασε στην περιοχή μας αλλά δεν είχαμε την τελική καλή προσπάθεια κάτι που ο Ολυμπιακός έχει όλη την χρονιά.Δύσκολη η συνέχεια στην ομάδα μας.Εύχομαι καλές γιορτές και ο νέος χρόνος να βρει την οικογένεια του Ολυμπιακού πιο χαρούμενη.
Δεν ανέφερα και τον αργό ρυθμό που έχουμε σαν ομάδα.Δεν έχουμε ταχύτητα στις αντεπιθέσεις και δεν τις τελειώνουμε καλά.Θέλουμε 2-3 προσθήκες με γρήγορους παίκτες.Έχουμε 15 ημέρες να δούμε με την διοίκηση τι πρέπει να κάνουμε.Η ομάδα είχε διάθεση από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.Μετά το γκολ πάλι η ανασφάλειά μας.»

Σταματίου: « Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι σε μία φάση ανασυγκρότησης ,ξέραμε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς.Κλείσαμε τους διαδρόμους και ξέραμε πως όποιος βάλει πρώτος γκολ θα έχει σοβαρό προβάδισμα.Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες αρκετες ευκαιρίες με τους δύο τερματοφύλακες να δείχνουν την κλάση τους.Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακού γιατί αυτό που συμβαίνει δεν του αξίζει.»

Λούγκος:«Ήταν ένας τελικός που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβάινει. Με μία φάση τρώμε γκολ,όλη την χρονιά αυτό συμβαίνει.Προσπαθούμε στις προπονήσεις ,συζητάμε μεταξύ μας ,συζητάμε με τους προπονητές...πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει.Ένα συγνώμη από τον κόσμο μόνο και συνεχίζουμε.»

Στουρνάρας: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός.Προσπαθήσαμε πολύ και ξέραμε τι ζητάγαμε.Είναι μεγάλη τιμή για τον Αλμυρό να κερδίζει τον Ολυμπιακού Βόλου ξεκάθαρα τα πράγματα.Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα όχι μόνο του ομίλου μας αλλά σε ολόκληρη την Γ΄Εθνική αυτή την στιγμή.Και κάτι προσωπικό...επειδή έκλεισα τα 35 δεν είναι κακό να σου λένε πως είσαι παλαίμαχος.Μέχρι το τελευταίο παιχνίδι στον Θεσπρωτό ήμουν πέρσι εκεί ,δεν έχασα ούτε μία προπόνηση.Κάποιοι με λέγαν παλαίμαχο ,δεν κάνει δεν ράνει..Καλό θα είναι θα έχουμε σεβασμό και αξιοπρέπεια.Εγώ είμαι ευτυχής που κερδίσαμε τον Ολυμπιακού σαν παίκτης του Αλμυρού ,αλλά στεναχωριέμαι για τον Ολυμπιακό γιατί κάτι τέτοιο δεν του αξίζει.»




Μικρά&πικάντικα


  • Κατάμεστη ήταν η σκεπαστή του γηπέδου από φίλους του Αλμυρού και του Ολυμπιακού.Οι 100 οργανωμένοι του Ολυμπιακού κάθισαν χωριστά σε διπλανή θύρα.
  • Πικρία «έβγαλε» με τις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Στουρνάρας για την διοίκηση του Ολυμπιακού.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...