Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η "μπασκετική" ατζέντα

 Με δυο αγώνες συνεχίζεται η προσπάθεια των ανδρών και των γυναικών  στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν .


   Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στο  ΕΑΚ Βόλου η ανδρική ομάδα αγωνίζεται , για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ , με την ομάδα της ΑΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗ με σκοπό τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες . Ο προπονητής μας Φώνης Μαυρομιχάλης και ο συνεργάτης του Κωστής Καραγεώργης δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεση τους .

   Η Διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της μονάδας  των ΚΑΟΑ στο Μαλάκι
Υπολοχαγό κ. Νασλίμη Αγησίλαο για τις  διευκολύνσεις  που παρέχει  στον αθλητη της ομαδας μας Σωτήρη Αχριάνη , προκειμένου ο αθλητής μας να προπονείται και να συμμετέχει στους αγώνες της ομάδας μας .

   Η γυναικεία ομάδα ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη , την Κυριακή το πρωί στις 09.00 , μετά το πρωινό που παρατίθεται από το ξενοδοχείο VOLOS PALACE HOTEL σε όλη την αποστολή , για τον αγώνα με τον ΕΟ Σταυρούπολης , για το πρωτάθλημα Α2 Γυναικών της ΕΟΚ , με μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσουν να είναι μόνες πρώτες στο βαθμολογικό πίνακα . 

Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξουν πλήρη την ομάδα ενώ στην αποστολή θα ενταχθεί εκ νέου και η Εύη Κυριατζίδου με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια της , μετά το τραυματισμό της .





Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...