Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Αθώωση του Ολυμπιακού για δήθεν «στημένο»!

Αθωώθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στην εκδίκαση της έφεσης του μικρού "Κοριόπολις".
Σύμφωνα με την δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ,το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου - Ηλυσιακός το 2009 δεν ήταν χειραγωγημένο.

Η υπόθεση του "μικρού Κοριόπολις" έχει διαχωριστεί από την άλλη του 2011 η οποία εκδικάζεται τώρα και περιελάμβανε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για ένα εκ των έξι συνολικά παιχνιδιών του Ολυμπιακού ,πάνω στα οποία βασίστηκε η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κου Αντωνακάκη αλλά και η τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με υποβιβασμό και μετέπειτα με αφαίρεση 12 βαθμών.

Βέβαια η όλης εξέλιξη της υπόθεσης αποτελεί μία εν μέρει ηθική απόκατάσταση του ονόματος της ομάδας το οποίο "διασύρθηκε" τα προηγούμενο χρόνια επί προεδρίας του κου Μπέου.

Πέρα από την αθώωση του Ολυμπιακού ,το δικαστήριο απεφάνθη πως το παιχνίδι Ηλυσιακός - Αγροτικός Αστέρας ήταν χειραγωγημένο και μοίρασε ποινές σε Μητρόπουλο και Ριαβόγλου.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...