Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ομάδα...Σούπερ Λίγκ ο Ολυμπιακός!

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού «έπλεξε» ο προπονητής του Απόλλωνα κος Σπανός.
Η συνέντευξη τύπου:


Ο κος Σπανός δήλωσε:

«Εύχομαι καλή χρονιά στον Ολυμπιακό και να πάει εκεί που του αξίζει. Παίξαμε με μία ομάδα, με την οποία το παιχνίδι έμοιαζε πολύ με ένα ματς Football League, ίσως και Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός έχει προσανατολισμό, στόχους και πλάνο και θεωρώ ότι και εμείς δείξαμε πράγματα σήμερα. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, γυρίσαμε το αποτέλεσμα, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, όπως και δύο τις κάναμε γκολ. Γενικά, αν εξαιρέσω τη φάση του 90’, στην οποία έγινε ένα σημαντικό λάθος από μας-τα λάθη για το ποδόσφαιρο είναι- νομίζω ότι θα πρέπει να φύγουμε ευχαριστημένοι, γιατί το φιλικό πέτυχε τον στόχο του. Δε μένουμε στο αποτέλεσμα, είναι δεδομένο αυτό, αλλά μένουμε στη συνεχή βελτίωση που δείχνουν τα παιδιά και πιστεύω ότι στις 25 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμοι για τον μαραθώνιο της Football League. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη, έχει καλή ομάδα, μπράβο σας και εύχομαι πάντα επιτυχίες». 


Ο προπονητής των ερυθρολεύκων κος Τζαναβάρας είπε:

«Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη για τα καλά του λόγια, τα επιστρέφω και θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι ομάδα επιπέδου Super League. Του εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα και ο Δημήτρης ως προπονητής του να έχει αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε, μερικά διαστήματα δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Απόλλωνα, που είναι και πιο φρέσκος και πιο έτοιμος από μας και έχει και ποιότητα εκπληκτική στα πόδια του.

Ενώ επιθετικά θα μπορούσαμε κάποιες ευκαιρίες, αν παίζαμε λίγο πιο σωστά και πιο γρήγορα, να τις κάναμε γκολ, αμυντικά είχαμε κάποια λάθη, ατομικά περισσότερο κι όχι ομαδικά. Τα ατομικά λάθη τα γνωρίζουμε, τα δουλεύουμε και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε. Ως ομαδική αμυντική λειτουργία είμαι ευχαριστημένος. Σαν γενική εικόνα όμως απέναντι στην καλή ομάδα του Απόλλωνα είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Αν είναι το τελευταίο μας φιλικό και αρχίσει το πρωτάθλημα την Κυριακή, σίγουρα θα έχουμε να παίξουμε με διαφορετικές ομάδες και διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου. Από την άλλη όμως, αυτά τα φιλικά για μας είναι εξαιρετικά και δουλεύουμε και τα λάθη μας και τα θετικά μας. Το ότι είμαι ευχαριστημένος δε σημαίνει όμως ότι έχουμε τελειώσει, καθώς είμαστε μία νέα ομάδα με 27 καινούργιους ποδοσφαιριστές και χτιζόμαστε συνεχώς μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, μήνα με τον μήνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο στο τέλος για το χειροκρότημά του».

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Πότσι ως στόπερ και του Σταύρου ως δεξιού μπακ τόνισε:

«Εγώ πρέπει να γνωρίζω τα χαρακτηριστικά των παικτών μου και σε διάφορες θέσεις. Το είχα στο μυαλό μου αρκετό καιρό να το κάνω και αποφάσισα να το κάνω σήμερα. Είδα αυτά που ήθελα να δω και ξέρω τώρα πώς πρέπει να λειτουργήσω. Άλλωστε και τα φιλικά σου δίνουν την ευκαιρία για δοκιμές».

Στη ερώτηση αν σημαίνει κάτι πως στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός Β. είχε ένα δοκάρι και το γκολ, ο κ. Τζαναβάρας απάντησε:

«Αυτό σημαίνει πως σε φυσική κατάσταση είμαστε καλά και βδομάδα με τη βδομάδα θα είμαστε ακόμη καλύτερα κι αυτό που προσπαθώ να πείσω τους παίκτες μου είναι να παίζουν με την μπάλα κάτω. Όταν έπαιξαν έτσι αρκετές φορές, είχαμε ένα καλό συνδυαστικό παιχνίδι και βγάλαμε κάποιες φάσεις. Όταν πουλούσαμε την μπάλα και δεν μπαίναμε στο παιχνίδι, είχαμε άλλα προβλήματα. Ξαναλέω ότι είμαστε καινούργια ομάδα. Ο Μπρίτος μπήκε ένα ημίχρονο προχθές στον Ρήγα Φεραίο και σήμερα έπαιξε άλλο ένα ημίχρονο. Ήρθε και ο Ευθυμιάδης και ο Οικονόμου έπαιξε 45 λεπτά, ενώ μου ζήτησε να παίξει περισσότερο, γιατί προερχόταν από τραυματισμό».

Κώστας Οικονόμου και Γ. Βαλεριάνος εκπροσώπησαν τις δύο ομάδες στους παίκτες που μίλησαν.

Ο κεντρικός χαφ των ερυθρόλευκων δήλωσε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και ο Απόλλωνας έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται σε μία παραπάνω κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας αρχίζουμε και δενόμαστε. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, όπως είπε και ο κόουτς, σιγά-σιγά βρίσκουμε τον ρυθμό μα και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και να πετύχει τους στόχους του, που είναι η άνοδος. Και εμείς έχουμε τους ίδιους στόχους σε διαφορετική κατηγορία».

Ο αριστερός μπακ της αθηναϊκής ομάδας τόνισε: 

«Δε θα πω κάτι διαφορετικό από τον Κώστα. Ήταν ένα φιλικό πολύ δυνατό με μία ομάδα επιπέδου Β’ Εθνικής και της εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Εμείς ήρθαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση και τα βγάλαμε στο ένα ημίχρονο περισσότερο. Έχουμε άλλες 20 μέρες και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι εκεί που πρέπει. Καλή επιτυχία τον Ολυμπιακό και σε … μας». 






Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...