Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Απίθανοι αντίπαλοι,γήπεδα αλάνες!



Τα γήπεδα που θα ταξιδέψουμε φέτος είναι ντροπή για την ιστορία του Ολυμπιακού.


Τάδε έφη το νέο «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος κος Μποτσιβάλης σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Ποια είναι όμως τα γήπεδα που θα αναγκαστεί να πάει η ομάδα μας φέτος και ποιες πόλεις αντιπροσωπεύουν οι ομάδας που κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό;

Ας τα δούμε αναλυτικά:


Καραισκάκης Άρτας

Το σωματείο έχει έδρα ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Άρτα ,τους Αγ.Αναργύρους.Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 1900 θεατών.Η Άρτα έχει πληθυσμό 22.000 κατοίκων.


Νίκη Νέας Ιωνίας

Η συνοικιακή ομάδα του Βόλου θα παίξει στην γνωστή "Κλούβα" των 4000 θέσεων εκ των οποίων όμως δεν χρησιμοποιούνται όλες.Ο χλοοτάπητας αν και σχετικά καινούριος είναι σε κακή κατάσταση.

Πύδνα Κίτρους
Το Κίτρος είναι μία κωμόπολη έξω μετά την Κατερίνη.Έχει ένα ανακαινισμένο γήπεδο με μία κερκίδα χωρητικότητας 800 θεατών.Το χωριό έχει 1100 κατοίκους σύμφωνα με την τελευταία απογραφή.

Θεσπρωτός




Το Στάδιο Ηγουμενίτσας στο οποίο αγωνίζεται ο Θεσπρωτός έχει χωρητικότητα 1400 θέσεων και πρόσφατα τοποθετημένο χλοοτάπητα.

Η Ηγουμενίτσα είναι η πρωτεύουσα του Νομού Θεσπρωτίας με 9.500 κατοίκους.



Ρήγας Φεραίος 


Το στάδιο Βελεστίνου έχει χωρητικότητα 2.500 θέσεων.Η κωμόπολη της Μαγνησίας έχει πληθυσμό 5.000 περίπου κατοίκων.Δηλαδή στο γήπεδο που δεν έχει καρεκλάκια χωράει το μισό...Βελεστίνο!

Πιερικός



Ο Πιερικός είναι η πιο ιστορική ομάδα της κατηγορίας μετά τον Ολυμπιακό Βόλου στον συγκεκριμένο όμιλο.Αγωνίζεται στο γήπεδο Κατερίνης χωρητικότητας 4.900 θεατών που πολλές φορές έχουν κατακλύσει οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου.Η πόλη της Κατερίνης έχει 55.000 κατοίκους.


Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 




Η Νεοκαισάρεια είναι ένα χωριό της Κατερίνης 445 κατοίκων.Έχει γήπεδο χωρητικότητας 500 θέσεων, δηλαδή χωράει όλους τους κατοίκους αν θελήσουν να παρακολουθήσουν την τοπική ομάδα.

Εθνικός Φιλλιπιάδας





Το χωριό της Πρέβεζας έχει πληθυσμό 4000 κατοίκων και ένα γήπεδο χωρητικότητας 1000 θέσεων.Μία ακόμα μακρινή εκδρομή σε όσους αποφασίσουν να ακολουθήσουν την ομάδα.

Απόλλων Λάρισας


Το γήπεδο Φιλλιπούπολης στο οποίο επιστρέφει φέτος ο Απόλλων Λάρισας έχει χωρητικότητα 4.500 θέσεων.Ο μοναδικός αγώνας που θα γεμίσει με....φιλάθλους της ΑΕΛ θα είναι αυτός με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Διαγόρας Σεβαστής



Ακόμα ένα χωριό της Πιερίας 500 κατοίκων αγωνίζεται στην κατηγορία.Γήπεδο δεν υπάρχει και πιθανώς θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Βατανιακού που βλέπετε στην φώτο.


ΑΟ Θήβας



Στο μικρό Δημοτικό Γήπεδο της Θήβας φιλοξενείται ο Α.Ο Θήβας.Η πόλη έχει 22.000 κατοίκους ενώ το γήπεδο έχει χωρητικότητα μόλις 1100 θέσεων στην μοναδική κερκίδα που φαίνεται στο βάθος.


Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου



Το Ελευθεροχώρι είναι ένα μικρό χωριό των Τρικάλων με 300 άτομα μόνιμο πληθυσμό.Αν καταφέρει να πάρει άδεια το συγκεκριμένο γήπεδο η ομάδα μας θα το θυμάται αφού δεν έχει κερκίδες παρά μόνο παραπήγματα.Πάντως το πιο πιθανό είναι η συγκεκριμένη ομάδα να δηλώσει κάποιον αγωνιστικό χώρο που να μοιάζει περισσότερο με γήπεδο.


Αστέρας Πετρίτης


Ο Πετρίτης είναι ένα μικρό τουριστικό χωριό της Κέρκυρας που δεν ξεπερνάει τους 200 μόνιμους κατοίκους.Το μικρό γηπεδάκι δεν έχει άδεια και για τα μπαράζ χρησιμοποίησε το γήπεδο της ΕΠΣΚ που βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας και έχει χωρητικότητα 800 θεατών.


Τηλυκράτης Λευκάδας


Αν δεν αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό της ΕΠΟ η Λευκάδα θα ανήκει στον όμιλό μας.Το Στάδιο Λευκάδας στο οποίο αγωνίζεται έχει χωρητικότητα 1300 θέσεων.Η πόλη της Λευκάδας έχει 6.500 κατοίκους.


Αμβρακία Κωστακιών





Οι Κωστακιοί είναι ένα χωρίο της Άρτας περίπου 2000 κατοίκων.Το γήπεδο του χωριού έχει μία μικρή κερκίδα που χωράνε περίπου 400 φίλαθλοι (φώτο).


Α.Ε.Ιστιαίας




Η Ιστιαία βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια και έχει 4000 μόνιμους κατοίκους.Το γήπεδό της είναι ακόμα ένα γήπεδο που οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα θυμούνται.Έχει χωρητικότητα 700 περίπου θέσεων.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Απενεργοποιήστε τον adblocker για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...