Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μπέος...μαινόμενος!

Με απειλές και ύβρεις υποδέχτηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Βόλου ο σε αργία Δήμαρχος, παράγοντες του Ολυμπιακού τους οποίους κάλεσε δήθεν για να βρεθεί λύση.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Μπέος μπροστά στο πρόβλημα που δημιούργησε στον Ολυμπιακό και την οργή των φιλάθλων της ομάδας που είναι  έτοιμοι να βγουν στους δρόμους την Παρασκευή και να διαμαρτυρηθούν εναντίον του, κάλεσε τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, μέλη της επταμελούς διοίκησης υπό τον Γιάννη Θεοδωρίδη και μέλη των συνδέσμων φιλάθλων.

Η αντίδραση του κ. Μπέου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άφησε έκπληκτους τους παριστάμενους που ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας, ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων Γιάννης Θεοδωρίδης και τρεις οπαδοί μέλη των Austrian Boys εκ των οποίων οι δυο μετείχαν στο Δ.Σ. που είχε αποφασιστεί μετά την εγκατάλειψη του Ολυμπιακού από την διοίκηση Κούκιου. 

Ο κ. Μπέος μετά τα όσα έχουν συμβεί στον Ολυμπιακό τους απείλησε ότι θα πάει στα σπίτια τους και θα τα σπάσει όλα  και θα τους χτυπήσει με γροθιές και απευθύνθηκε  προς αυτούς με ακατανόμαστες φράσεις, προσπαθώντας να τους εκφοβίσει ώστε να μην τα βάλουν μαζί του όπως έλεγε με ανακοινώσεις και συλλαλητήρια. 

Προφανώς, μετά από την στάση του κ. Μπέου το μεσημέρι, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συνεδρίασε και αποφάσισε να μην ασχοληθεί πλέον με το θέμα της ΠΑΕ, εκδίδοντας ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες (προφανώς αναφέρεται στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Φουτμπολ Λιγκ κ. Καλογιάννη που κανείς δεν γνωρίζει από ποιόν κλείστηκε το ραντεβού και τι θα μπορούσε να επιτευχθεί για την διάσωση του Ολυμπιακού). 

Πηγή: magnesiasport.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...