Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Πάμε στοίχημα στο VolosFans

Έχω ορκιστεί να μην παίζω την ομάδα μου στοίχημα.
Το στοίχημα πρέπει να είναι ορθολογιστικό και οι αισθηματισμοί δεν χωράνε.Έτσι ένα ερυθρόλευκο αρρωστάκι σαν και εμένα δεν πρέπει καν να βλέπει αποδόσεις στα παιχνίδια του Ολυμπιακού.
Παρά ταύτα το διπλό στην Κρήτη το πιστεύω όσο τίποτα άλλο.Το μοναδικό που έμενε είναι αν το πιστεύουν και οι bookηδες και σε τι τιμή θα το δώσουν.To 3.20 που άνοιξε το παιχνίδι είναι μία πολύ καλή απόδοση.Το 2.65 που το βρίσκω σήμερα...ούτε κρύο ,ούτε ζέστη.

Η Λάρισα όσο φέρνει αποτελέσματα συνεχίζει να αντιμετωπίζεται από τους bookηδες ως ακλόνητο φαβορί.Και είπαμε πως γεννάνε και τα κοκόρια της,αλλά όποιος έχει παρακολουθήσει football league γνωρίζει πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα και αργά ή γρήγορα θα χάσει βαθμούς.Η ισοπαλία στην Πάτρα ήταν και πάλι τυχερή αλλά το goal -goal Που προτείναμε μας δικαίωσε.Έτσι στον αγώνα με Κασσιόπη θεωρώ αδιανόητο το 1.60 -1.65 που βρίσκω τον άσσο.Το «σπάσιμο» του αγώνα έχει μεγάλη αξία και από το ξερό διπλό θα προτιμήσω το Χ2 στο 2.10 επειδή οι καμπίσιοι φέτος είναι πολύ τυχεροί.

Θα κλείσω την τριάδα με Γ Εθνική και με τον άσσο του Πιερικού αφού ο Ρήγας χάνει μεγαλο μέρος της δύναμής του μακριά από το Βελεστίνο.


Οι προτάσεις μας συνοπτικά για την Κυριακή:


  • Λάρισα - Κέρκυρα Χ2 (2.10)
  • Κισσαμικός - Ολυμπιακός Βόλου 2 (3.20)
  • Πιερικός - Ρήγας 1 (1.90)




Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...