Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ψάχνοντας το πρώτο διπλό! (pregame)

Ο Ολυμπιακός Βόλου ταξιδεύει για δεύτερη φορά στην Κρήτη αναζητώντας το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο που θα του δώσει ώθηση για την συνέχεια.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να αναρριχηθούν στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του μόλις δύο παίκτες .Πρόκειται για τους Νικολιά και Νικολόπουλο που είναι τραυματίες.
Για αγωνιστικούς λόγους έμειναν στον Βόλο οι Καραμανλής, Καρράς, Κεσίδης, Παναγιώτου, Πολύζος , Αλαμάνης και Χρυσοστομίδης.

 Έτσι στην αποστολή συμπεριελήφθησαν δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές.
Αυτοί είναι οι εξής: Δασκαλάκης, Στρατηλάτης, Μπουτζίκος, Γκουγκούδης, Ζέρης, Αρβανίτης, Ντάσιος, Νάστος, Τσιάρας, Φερνάντες, Λεόν, Ντεπέτρις, Τσιλιγκίρης, Χιντζίδης, Διαμαντόπουλος, Γουόρντεν,. Κυζιρίδης, Σκοπελίτης

Απουσίες έχει και ο Κισσαμικός αφού εκτός προπονήσεων ήταν οι Λαζαρίδης , Πότσι, Τσουβαλτσίδης και Βλάχος ενώ ο Σεληνιωτάκης είναι τιμωρημένος.

Το παιχνίδι πάντως θα γίνει σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο και η ομάδα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για να μην αποκομίσει τραυματισμούς.

Διαιτητής ορίστηκε ο Συμεών Κοσκίδης.

Το παιχνίδι δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά και θα αρχίσει την Κυριακή στις 15:00.Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...