Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Nα κάνουμε το ΕΑΚ κολαστήριο...

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει δυναμικό παρών στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα, κάνει ο σύνδεσμος φιλάθλων Red Eagles Αγριάς.


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος, χαρακτηρίζει τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα τελικό και και καλεί τους φίλους της ομάδας να κάνουν το ΕΑΚ κολαστήριο.

Παράλληλα, καλεί τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου μετά το ματς του ποδοσφαίρου να πάει στο κλειστό του ΕΑΚ για τον αγώνα μπάσκετ των «ερυθρολεύκων» με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σάββατο ματς ορόσημο για την ομάδα μας. Αγώνας που μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός. Κερδίζουμε τον Αγροτικό και μετά η ομάδα μας τρένο όπως το 2009. Νίκες μέσα έξω και 3αρες. Καλούμε όλο το κόσμο στο γήπεδο, όλοι να βοηθήσουμε τον πυρήνα των Austrian στην θύρα 1 να κάνουμε το ΕΑΚ κολαστήριο όπως το ξέρουμε. Μετά το ματς με τον Aγροτικό Aστέρα, η δραστηριότητα μας δε τελειώνει εκεί , αλλά συνεχίζεται διπλά στο κλειστό μπάσκετ με τους ακατανομάστους , τους μουσαφίρηδες του Eλληνικού ποδοσφαίρου, αυτούς με τα 25 ΑΦΜ , του φαντασιόπληκτους και τους μυθομανείς. Οπότε Σάββατο από τις 3 ώρα στο ΕΑΚ έχει ποδόσφαιρο και μπάσκετ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

RED EAGLES ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...