Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Καυγάς για τα...εισιτήρια!

Η ΠΑΕ δεν άφησε αναπάντητη την επιστολή του ΣΦΟΒ που άφηνε αιχμές για την διοίκηση.
Άμεση ήταν και η απάντηση του ΣΒΟΦ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Από πέρυσι το καλοκαίρι όταν και αναλάβαμε τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι και σήμερα, έχουμε δεχθεί σκληρή κριτική από μεγάλη μερίδα απλών φιλάθλων και όχι μόνο. Ωστόσο ουδέποτε σκεφτήκαμε να απαντήσουμε. Όχι γιατί αδυνατούσαμε να το κάνουμε, αλλά γιατί ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις του Ολυμπιακού Βόλου με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας. 
Επειδή όμως κάποιοι καλοθελητές εξέλαβαν τη στάση μας αυτή ως αδυναμία, έφτασε η στιγμή να τους πούμε ΩΣ ΕΔΩ. 
Με έκπληξη λοιπόν διαβάσαμε την πομπώδη ανακοίνωση του ΣΦΟΒ, όπου καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο «πολυμελής» Σύνδεσμος δεν έμεινε στην προτροπή αυτή, αλλά συνέχισε αφήνοντας ανοιχτά αιχμές κατά της διοίκησης για τον αριθμό των εισιτηρίων που κόπηκαν στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. 
Αλήθεια κύριοι του ΣΦΟΒ όσοι κι αν είστε; Θεωρείτε ότι η διοίκηση αποκρύπτει τον πραγματικό αριθμό των εισιτηρίων που διατίθενται σε κάθε αγώνα; Θεωρείτε ότι ο πραγματικός αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είναι 748 αλλά μεγαλύτερος; Και αν τελικά το πιστεύετε αυτό, για ποιο λόγο θεωρείτε ότι έπραξε κάτι τέτοιο η διοίκηση; Μήπως για να απαξιώσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου όπως υποστηρίζετε στην ανακοίνωσή σας; 
Αλήθεια; Υπάρχει κανείς που σας πιστεύει; Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η τωρινή διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, έχει σκοπό να απαξιώσει τους φιλάθλους της; 
Επειδή λοιπόν η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει αποφασίσει να κινείται με απόλυτη διαφάνεια, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη του ΣΦΟΒ, αλλά και όποιον άλλον μας αμφισβητεί, ότι στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας διατέθηκαν 748 εισιτήρια. Ούτε ένα παραπάνω. Σε αυτά προσθέστε τα 650 εισιτήρια διαρκείας, τα 100 εισιτήρια των ανέργων και τις 100 προσκλήσεις που διαθέτει ο ΟΤΕ TV. Σύνολο 1.598. Σε αυτόν τον αριθμό προσθέστε επίσης τους περίπου 100 αθλητές όλων των τμημάτων του Ολυμπιακού Βόλου όπως επίσης και τα παιδιά μέχρι 15 ετών που εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο και βγάλτε τον τελικό αριθμό (κατά προσέγγιση) των θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΕΑΚ τη Δευτέρα το απόγευμα. 
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, ουδέποτε επιδίωξε να κοροϊδέψει τον κόσμου της ομάδας και κυρίως ουδέποτε επιδίωξε να τον απαξιώσει, διότι πολύ απλά το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου είναι τόσο μεγάλο που κανένας Βαρούτσικος ή Τόρης μπορεί να το πετύχει. 
Κλείνοντας και μιας και μιλάμε για νούμερα, απευθυνόμαστε στον ΣΦΟΒ και τον ρωτάμε ανοιχτά. Πόσα αλήθεια είναι τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συνδέσμου σας; Εφτασαν άραγε τα τρία ή έχουν απομείνει ο κ. Τσιτσιρίγκος και ο γιος του;»

Ο ΣΦΟΒ απάντησε με την εξής επιστολή:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ του κ. Βαρούτσικου κατά του ΣΦΟΒ. Ο ΣΦΟΒ από το καλοκαίρι έστειλε 7 με 8 επιστολές στήριξης μέχρι και χθες, εγκωμιάζοντας πάντοτε τα μέλη της Διοίκησης και προτρέποντας τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει με εισιτήρια διαρκείας, με μετοχές και παρουσία στο γήπεδο. 
Διαφωνήσαμε με κάποιες απαξιωτικές τοποθετήσεις της ΠΑΕ για τον κόσμο μετά τον αγώνα με τη Λάρισα και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ΠΑΕ του κ. Βαρούτσικου δείχνει εμπάθεια και μικροψυχία απέναντι στον αρχαιότερο και μαζικότερο επαρχιακό Σύνδεσμο, με πάνω από 750 μέλη στο μητρώο μας και έτος ίδρυσης το 1971.
Ένας Σύνδεσμος που το 2004 έβαλε πλάτη να ξεκολλήσει η ομάδα μας από τη Δ’ Εθνική φέρνοντας τότε στην ΠΑΕ πάνω από 300.000 ευρώ. Και σε όλα τα πέτρινα χρόνια ήτανε παρόν και κάποιοι άλλοι σήμερα Ολυμπιακάρες από τα σπλάγχνα ήτανε απόντες και άγνωστοι.
Εμείς δε θα δώσουμε συνέχεια στην διχαστική, εκδικητική και μικρόψυχη πολιτική και αντίληψη του κ. Βαρούτσικου.
Θα στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα και στους 6 τελικούς  στον δρόμο για τα πλέι οφ. Και μετά ο κ. Βαρούτσικος ας μιλήσει για την ταμπακέρα. Πού πήγε ο κόσμος του Ολυμπιακού; Ποιος τον έδιωξε; Ποιος τον απογοήτευσε; 
Αλήθεια κ. Βαρούτσικε και μέλη της ΠΑΕ, εφόσον ο ΣΦΟΒ είναι ένα ή δύο άτομα τότε γιατί ασχολείστε με μας; Τόσο μας φοβάστε

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒΒοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της ΔΕΞΙΑΣ στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...