Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Βροντερό παρών στους έξι τελικούς!

Με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ καλέι τον κόσμο του Ολυμπιακού δίπλα στην ομάδα.

H ανακοίνωση του ΣΒΟΦ:

Συγχαίρουμε την ομάδα μας για την νέα επιτυχία της Δευτέρας, μία νίκη που μας έφερε ψηλότερα στη βαθμολογία και ελπίζουμε πλέον βάσιμα για την μεγάλη ανατροπή.
Η Διοίκηση αποφασισμένη και προσηλωμένη στον μεγάλο στόχο  της ανόδου, κάνοντας μεγάλη υπέρβαση, προέβη σε δυνατές μεταγραφές με ένα νέα τεχνικό τιμ, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ σημαντικά. Κάτι που επέβαλε και το κύρος και η ιστορία του Συλλόγου.

Χαιρετίζουμε τους 2.500 και πλέον οπαδούς μας που έδωσαν δυναμικό παρόν στο γήπεδο. Ακόμα το νούμερο προσέλευσης των φιλάθλων είναι πολύ μικρό και οι οπαδοί μας πρέπει να γυρίσουνε και να βοηθήσουνε. Δεν είναι τα 780 εισιτήρια που σκόπιμα και τάχιστα έσπευσε να ανακοινώσει η Διοίκηση, με σκοπό να απαξιώσει και να πληγώσει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό του κόσμου για μια ακόμη φορά.

Τους 17.000 οπαδούς μας στο Πανθεσσαλικό, τους 5.000 στου Χαριλάου, τους 3.500 στην Κατερίνη, κάποιοι τους έστειλαν στους καναπέδες και στα μοναστήρια με τις συνεχείς αποτυχημένες μεταγραφές και κάκιστες επιλογές τα τελευταία 3 χρόνια. Να μην ξύσουμε πληγές άλλο και να αφήσουμε την απαξίωση, την κακία και την επίθεση κατά του κόσμου που ταλαιπωρήθηκε και πόνεσε όσο κανείς άλλος.
Επειδή ο Ολυμπιακός μας είναι η ομάδα της καρδιάς μας, επιβάλλεται να δώσουμε το παρόν στους έξι τελικούς στην έδρα μας μέχρι τα πλέι οφ. Η ομάδα μας μπορεί και πρέπει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να δώσει χαρά και χαμόγελα στον κόσμο μας.
Τέλος καλούμε τους φίλους του Ολυμπιακού να προμηθευτούνε όλοι τουλάχιστον από 1 μετοχή στηρίζοντας έτσι τους οικονομικούς στόχους της Διοίκησης.
Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της αριστερής στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...