Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου pregame

Την Λάρισα θα κληθεί να αποκλείσει ο Ολυμπιακός Βόλου για να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι αποστολές των ομάδων....Ανακοίνωση Austrian Boys

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει λάβει διαφορετική διάσταση λόγω της από καιρού διαμάχης των δύο ομάδων.
Η ΠΑΕ του Ολυμπιακού στα πλαίσια τήρησης της νομιμότητας κατήγγειλε την Λαρισινή ΠΑΕ για πλήθος παρατυπιών και παραβάσεων κατά την διαδικασία της εκκαθάρισης.

Τελικά η ΕΠΟ αποφάσισε ο αγώνας να διεξαχθεί και έτσι στο Αλκαζάρ στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας οι δύο ομάδας θα λύσουν τις...διαφορές τους αγωνιστικά.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τους Ρόκα και Κασμερίδη ,αφού ο μεν πρώτος είναι τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές ,ο δε πορτιέρο του Ολυμπιακού με μία.Επίσης ο Ζέρης υπέστη διάστρεμμα και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του.
Μία ακόμα θέση που «παίζεται» είναι αυτή του «φουνταριστού» η οποία θα διεκδικηθεί από Κούτσι και Διαμαντόπουλο.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στον νεοαποκτηθέντα Ντερνίς.

H αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού.

Η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων είναι πλούσια.Δείτε την...ΕΔΩ!

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού:




Η ανάρτηση θα ανανεώνεται συνεχώς με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανό από τον ΟΤΕ ΤV.

  • Χωρίς προβλήματα και με τον κόσμο στις κερκίδες του ΕΑΚ κύλισε η προπόνηση της Κυριακής.Ο Ζέρης έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για την αυριανή αποστολή.Νικολιάς και Μαργαρίτης "έθεσαν εαυτό" υποψήφιο για το αρχικό σχήμα.
  •  H αποστολή της Λάρισας: Αποστολίδης, Παπαγιάννης, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Δεληζήσης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Τζούνιορ, Τσεμπερίδης, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Δεινόπαπας, Σουάνης, Αναστασάκος, Στεφανίδης, Περίκο, Μπαλογιάννης.
  • Κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου να βρεθούν στις 18:30 της Δευτέρας  στο ΕΑΚ, προκειμένου να συνοδεύσουν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» απηύθυναν οι «Austrian Boys».
Η ανακοίνωση:
«Διπλό και πρόκριση για να βουλώσουν στόματα
Αύριο δεν είναι απλά ένας αγώνας κυπέλλου, αυτός που δίνει η ομάδα μας στο γειτονικό νομό. Αύριο, αγωνίζεται η περηφάνια, η ηθική και ο δυναμισμός που εκφράζει ο Ολυμπιακού Βόλου, με τη λαμογιά, το γλείψιμο και τη ψευτομαγκιά που εκφράζουν οι βυσσινί γείτονες.
Για αυτό και οι παίκτες μας πρέπει να δώσουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να πάρουν το διπλό και την πρόκριση και να βουλώσουν τα στόματα όλων όσων τόλμησαν να βγάλουν γλώσσα το τελευταίο διάστημα, αντί να μαζευτούνε στο καβούκι τους και να ζήσουν σιωπηλοί μέσα στο ποδοσφαιρική ντροπή τους.
Για αυτό και ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να δώσει μαζικό και δυναμικό παρών στις 6,30 το απόγευμα στο ΕΑΚ, όπου θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας προκείμενου να συνοδεύσουμε τους παίκτες μας μέχρι σε οποιοδήποτε σημείο μπορούμε και τους δείξουμε με πάθος τη δίψα μας για να έρθει το διπλό και η πρόκριση στο Βόλο».


  • Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα. Αυτοί είναι οι εξής: Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνεθ, Πινάρες, Κούτσι, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καψιώτης, Κεσίδης, Κολίτσης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Σκοπελίτης, Χιντζίδης και Χρυσοστομίδης
  • Για sold out κάνει λόγο η ομάδα του κάμπου.Μάλιστα σε μία ακόμα προκλητική ανακοίνωση αναφέρει πως..."κάποιοι" θέλουν αυτό το παιχνίδι να μην τελειώσει ποτέ!
  • Εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν στην αναχώρηση της ομάδας.Περισσότερα...ΕΔΩ!
  • "Άφρισαν" οι Λαρισαίοι φίλαθλοι όταν είδαν τον Δήμαρχο Βόλου κο Αχιλλέα Μπέο στις κερκίδες του Αλκαζάρ.Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού κάθισε μαζί με τους 30-40 προσκεκλημένους που τοποθετήθηκαν στο πέταλο απομονωμένοι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...