Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Σκληρή κόντρα Πάτση - Μπέου!

Μια σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του τέως προέδρου του Ολυμπιακού και νυν Δημάρχου Βόλου κου Μπέου με τον κο Πάτση.


Την αρχή έκανε ο πρόεδρος της Νίκης Νέας Ιωνίας όταν προκλητικά σε ραδιοσταθμό δήλωσε πως δεν επιθυμεί να συναντηθεί με τον νέο Δήμαρχο Βόλου.

Η απάντηση ήταν άμεση από το γραφείο τύπου του κου Μπέου ο οποίος δήλωσε πως η Νίκη δεν πρόκειται να πάρει φράγκο από τα ταμεία του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου:

"Λαϊκιστής, στα όρια της φαιδρότητας και του γελοίου, ο Αντρέας Πάτσης, περαστικός από την πόλη μας, συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του. Αν και μέχρι σήμερα έχω αποφύγει να απαντήσω στις αλλεπάλληλες προκλήσεις του, δυστυχώς είμαι τώρα υποχρεωμένος να το πράξω και να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε επεδίωξα μια συνάντηση μαζί του και προς τούτο δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπεί η δήλωσή του ότι δεν επιθυμεί να συναντηθεί μαζί μου!
Άλλωστε θα έπρεπε να ξέρει ότι λόγοι αρχής δεν μου επιτρέπουν να συνομιλώ ή να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά τους καθορίζονται από το τι έχουν πιει το προηγούμενο βράδυ.
Σε ό,τι αφορά την απορία του για το ποια ομάδα υποστηρίζω, έχω κατ’ επανάληψη τονίσει ότι είμαι Ολυμπιακός Βόλου και είμαι υπερήφανος γι' αυτό. Όπως και επανειλημμένως έχω τονίσει ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν πρόκειται να πάρει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του Δήμου, αφού προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες της πόλης και οι πολίτες.
Υπογραμμίζω στο σημείο αυτό και προς άρση κάθε σκόπιμων ή μη παρεξηγήσεων ότι η Νέα Ιωνία επί δημαρχίας μου όχι μόνο δεν θα αδικηθεί, αλλά θα πάρει όλα όσα δεν πήρε την τελευταία δεκαετία, οπότε και βίωσε την εγκατάλειψη και την αδικία από το σύστημα που υπηρέτησαν άνθρωποι σαν τον Πάτση.
Και θα πρέπει πλέον να γνωρίζει ότι εφεξής δεν μπορεί να εξαπατά θεσμικά όργανα, που υποπίπτουν σε παράβαση καθήκοντος, και να εξασφαλίζει ενημερότητες, ασφαλιστική και φορολογική, όπως έπραξε τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς προηγουμένως να έχει εκπληρώσει τις νόμιμες υποχρεώσεις του, κοροϊδεύοντας και εκθέτοντας όσους τον βοήθησαν.
Σημειώνω ότι είμαι εξαιρετικά επιεικής στην απάντηση μου στις δηλώσεις Πάτση και προειδοποιώ ότι αν με υποχρεώσει να επανέλθω, η απάντησή μου θα είναι σε όλα τα επίπεδα.
Τον καλώ, αφού πανηγυρίσει τη μεγάλη και ιστορική επιτυχία της Νίκης Βόλου, να ασχοληθεί με την ομάδα του και τα προβλήματά της και να σταματήσει τους λαϊκισμούς. Ήδη από σήμερα στο Βόλο έχουν αρχίσει να γνωρίζουν ποιος είναι.
Η Μαγνησία έχει δύο επαγγελματικές ομάδες. Ποια είναι η μεγαλύτερη το κρίνει ο κόσμος και η Ιστορία. Και για την ιστορία ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αγωνιστεί στο EuropaLeague. Εύχομαι το ίδιο κάποτε να πετύχει και η Νίκη Βόλου.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας συμβουλεύσω στις επικείμενες εκλογές της Super League να μην θέσετε υποψηφιότητα αλλά να προτείνετε για Πρόεδρο την Στελλίνα για να είναι όλοι καλά.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...