Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Στήσιμο Ψαχνών μπλοκάρει το μπαράζ!

Το ότι το παιχνίδι Ψαχνά - Νίκη είχε κάτι ύποπτο ήταν ηλίου φαεινότερο...
Το ότι θα μπλοκάρει το μπαράζ ανόδου της ομάδας μας δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε...

Για την Κυριακή 15 Ιουνίου μετατίθεται το παιχνίδι μπαράζ μεταξύ της Skoda Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου! Αυτό, γιατί έχει φτάσει στην ΕΠΟ φάκελος από την UEFA για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής των play off μεταξύ του Ηρακλή Ψαχνών και της Νίκης Νέας Ιωνίας (1-2). Η διοργανώτρια αρχή, όπως κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι και τώρα έστειλε τον φάκελο στον αθλητικό δικαστή και μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, δεν μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία των μπαράζ!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συμβούλιο είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:00, αλλά μέχρι τις 17:00 ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης βρισκόταν σε διαβουλεύσεις με τους νομικούς, προκειμένου να αποφασιστεί πώς θα κινηθεί η διοργανώτρια. Τελικά πριν από λίγο αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία, καθώς υπάρχει φάκελος της UEFA που χαρακτηρίζει ύποπτο χειραγώγησης το παιχνίδι Ηρακλής Ψαχνών - Νίκη Βόλου (1-2)!

Κατά συνέπεια το μπαράζ ανόδου μεταξύ της Skoda Ξάνθης και του Ολυμπιακού Βόλου, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 8 Ιουνίου θα οδηγηθεί σε αναβολή.


Αν και το παιχνίδι της Νέας Ιωνίας ήταν φως-φανάρι στημένο,δεν αναμένεται να οδηγήσει σε καταδίκη της ομάδας του Πάτση,αφού οι σύμμαχοί του θέλουν την ομάδα του στην Σούπερ Λίγκα.

Θυμηθείτε τα γκολ της «ανόθευτης» και δείτε μόνοι σας πως η σκληροτράχηλη άμυνα των Ψαχνών την ημέρα εκείνη πήγε για...ψάρεμα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...