Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Τεσσάρα με fair-play

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα την υπό διάλυση Γλυφάδα.
Fair-play από τους ερυθρόλευκους που σταμάτησαν στο 0-4.
Ανόητη αποβολή Μπρέσκα.
O Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Γλυφάδα.Το παιχνίδι διεξήχθη στα όρια της παρωδίας ,καθώς οι γηπεδούχοι είχαν στην διάθεσή τους μόλις 11 παίκτες.Όταν ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε στο β΄μέρος,ο Ολυμπιακός για την τήρηση των ισορροπιών έπαιξε με λιγότερους παίκτες. 

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους και πλέον το μυαλό όλων είναι στο Κύπελλο και στον αγώνα της Πέμπτης.





Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στην πρώτη καλή φάση του αγώνα είδε το σουτ του Κατσίκη στο 4' να σταματά στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού της Γλυφάδας. 

Στο 8' σε σουτ του Ρόκα η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χρήστου.
Η υπεροχή του Ολυμπιακού καρποφόρησε στο 12'. Ο Καρράς με ωραία προσπάθεια βρήκε στον κενό χώρο τον Γκούρμα και αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 17' ο Γκούρμα επιχείρησε το σουτ με τον Χρήστου να μπλοκάρει τη μπάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και δεύτερο σουτ που σταμάτησε στα δοκάρια της Γλυφάδας. Ο Μάριο Μπρέσκα στο 21' σούταρε με τη μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χρήστου.
Τελικά στο 24' ο Μπρέσκα κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Σλοβάκο να παίρνει τη πάσα από τον Γιάννη Κατσίκη και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να υπερέχει και να κάνει ότι θέλει την άμυνα της Γλυφάδας. Το τρίτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 30' ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0. Ο Κατσίκης εκτέλεσε κόρνερ και εξ επαφής με προβολή ο Θανάσης Κωστούλας σκόραρε το πρώτο του φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα.
Δύο λεπτά αργότερα, στο 32', ήρθε το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού με τον Μάριο Γκούρμα. Ο έμπειρος επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από προσπάθεια του Κόμνου από τα αριστερά και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-4, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Μάλιστα στο 45' ο Γκούρμα λίγο έλειψε να πετύχει «χατ τρικ», όμως την κεφαλιά του επιθετικού του Ολυμπιακού απέκρουσε σε κόρνερ ο Χρήστου.

Ουσιαστικά το παιχνίδι... τελείωσε με τη συμπλήρωση των 45', αφού στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Βόλου, σεβόμενος την αντίπαλό του, έριξε ρυθμούς και σταμάτησε στα τέσσερα γκολ.


Μελανό σημείο για την ομάδα μας η ανόητη αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μάριο Μπρέσκα στο φινάλε του πρώτου μέρους για διάλογο που άνοιξε με κάποιους που βρίσκονταν στην κερκίδα. 

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Χρήστου, Νικολιάς, Παιδάκης, Μαυρίας, Στασινόπουλος, Μουστάκης, Δημακάκος, Κόκκαλης, Μαρκάκης, Κουντούρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Εμάνουελ Ρόκα): Γεωργίου, Καρράς, Κόμνος, Μελίσσης, Κωστούλας, Ρόκας, Πινδώνης (46' Κολημήτρας), Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Κατσίκης (46' Πόνσε), Γκούρμα (46' Ντινόπουλος).



Κάρτες:  60 ΄Κολημήτρας , 75' Πόνσε 42' Μπρέσκα




Μας άρεσε.... 
Το  fair play με την αποχώρηση Ρόκα όταν η Γλυφάδα έμεινε με 9 παίκτες.
Το ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι το μ.ο της ηλικίας της ενδεκάδας μας πέφτει...


Δεν μας άρεσε...

Το ότι ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι -προπόνηση έπρεπε να το «βγάλει» με μία απευθείας κόκκινη και δύο κίτρινες.





Ο «κόραξ» του αγώνα:Ο Σταθόπουλος ήταν σχολαστικός και δεν δυσκολεύτηκε να τα βγάλει πέρα σε ένα εύκολο παιχνίδι.



Είπαν:

Ρόκα: « Θέλω πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της Γλυφάδας για την προσπάθειά τους. Αγωνίστηκαν με λιγότερους παίκτες, ενώ περνούν δύσκολες στιγμές.
Εμείς κάναμε ό,τι έπρεπε. Το είδαμε σαν μια καλή προπόνηση. Ειδικά μετά το πρώτο ημίχρονο, δώσαμε ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές, στους Κολημήτρα και Ντινόπουλο, προκειμένου να πάρουν εμπειρίες. Θέλουμε να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο της ανόδου, έχοντας μαζί μας και τα νέα παιδιά της ομάδας μας.
Συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλοι σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή χρονιά.
Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός. Στόχος μας παραμένει όχι μόνο να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο, αλλά κυρίως να κάνουμε μια καλή ομάδα».

Κολημήτρας:«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα την πρώτη συμμετοχή με την ομάδα μου. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Γλυφάδας για την προσπάθειά της. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Πάμε όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας. Καλή χρονιά σε όλουςς»



Μικρά&πικάντικα

  • Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και ενώ το ματς ήταν ήδη στο 0-4, ένας φίλαθλος των γηπεδούχων άρχισε να φωνάζοει από την εξέδρα στον Μπρέσκα: «Πόσα σουβλάκια έφαγες χοντρέ», «Άσε την μπάλα και πίασε τα κοψίδια» και άλλα τέτοια...Τελικά, ο Μπρέσκα δεν άντεξε, και καθώς ο εν λόγω κύριος ήταν τρεις φορές τα κιλά του γύρισε στην εξέδρα και απάντησε:«Τι μιλάς εσύ ρε χοντρέ...;»και  αμέσως είδε την κόκκινη κάρτα...
  • Δύο αγωνιστικές αναμένεται να μείνει εκτός ο Μάριο.Επιστρέφει στο ντέρμπι με την Καλλιθέα.
  • Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω αδυναμίας της ΠΑΕ Γλυφάδα να σφραγίσει εισιτήρια 


Το βίντεο του αγώνα



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...