Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μαύρη επέτειος

Δύο χρόνια πριν πριν σαν σήμερα η πόλη του Βόλου έζησε «ημέρες αποκαλύψεις» ,μετά την χυδαία κρατική παρέμβαση της συμμορίας Γερουλάνου.
Το VolosFans αρωγός στην οργάνωση και ενημέρωση για τις κινητοποιήσεις στάθηκε αντάξιο των περιστάσεων και δίπλα στον ερυθρόλευκο οπαδό.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό το οδοιπορικό της Νύχτας του "Αγ. Βαρθολομαίου" που έζησε η πόλης μας από το ξημέρωμα της 23ης Αυγούστου.

Στις 12:29 η ηλεκτρονική έκδοση των Νέων προαναγγέλλει την ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης των εθνικών μειοδοτών για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Στις 15:00 η ΠΑΕ εκδίδει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δεν έχει λάβει καμία ειδοποίηση για παράνομο μετοχολόγιο.Ταυτόχρονα το VolosFans ενημερώνει τον κόσμο πως η απόφαση του Υπουργού είναι αμετάκλητη.

Στις 16:30 αρχίζει ο κόσμος να συρρέει από παντού(διαβάστε...ΕΔΩ!)

Με ανακοινώσεις σύνδεσμοι,οργανώσεις και φίλαθλοι προαναγγέλλουν τα όσα θα συμβούν (διαβάστε....ΕΔΩ και ΕΔΩ!)

Στις 17:20 ο κόσμος έχει συσσωρευτεί στην Αγ.Δημητρίου (διαβάστε...εδώ),ενώ λίγο αργότερα μέλη του ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά στα γραφεία του κόμματοι και καίνε τις κομματικές τους ταυτότητες.





Στις 19:20 ανακοινώνεται ο υποβιβασμός της ομάδας μας και όλος ο Βόλος βγαίνει στους δρόμους.Το VolosFans καλεί τις τοπικές αρχές να ξεσηκωθούν.

Κάποια ΜΜΕ της Αθήνας αντιδρούν στην σαφή πολιτική παρέμβαση του συμμορίτη Γερουλάνου ενώ η πόλη του Βόλου ζει δραματικές ώρες.
Διαβάστε όλο το χρονικό των επεισοδίων....ΕΔΩ!

VolosFans αποκαλύπτει το μέγα σκάνδαλο διορισμού της ΕΕΑ,έξι μέρες πριν την απόφαση για τον Ολυμπιακό με μοναδικό σκοπό τον αφανισμό της ομάδας μας.


O ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...