Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Έναρξη εγγραφών στις Ακαδημίες

Με ανακοίνωσή του το πατρικό σωματείο του Α.Σ.Ολυμπιακού γνωστοποίησε την έναρξη των εγγραφών στις Ακαδημίες.Τα παιδιά που θα εγγραφούν θα έχουν την τύχη να προπονούνται στις νέες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά.





Η ανακοίνωση :

Με γρήγορους ρυθμούς κατασκευάζεται το νέο σύγχρονο Αθλητικό κέντρο που θα φιλοξενήσει τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου και  αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι την ημέρα  έναρξης των προπονήσεων.

Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται στην περιοχή της Άλλης Μεριάς πολύ κοντά στον Περιφερειακό και περιλαμβάνει ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα 11Χ11. ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα 8Χ8 ένα γήπεδο με πλαστικό τάπητα 5Χ5, πλήρες γυμναστήριο, γήπεδο Μπάσκετ  σύγχρονα αποδυτήρια, και άλλους  χώρους που θα διευκολύνουν τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους.
Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής είναι άρτια καταρτισμένοι και με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση νέων ποδοσφαιριστών.

Θα συνεχίσουμε με πίστη στις αρχές μας και στην φιλοσοφία μας με πολλή δουλειά και πειθαρχεία να δημιουργούμε όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και καλούς χαρακτήρες που θα έχουν σαν αξία στην ζωή τους τον σεβασμό στους αντιπάλους και την ευγενή άμυλα.

Ξεκινούν λοιπόν την Δευτέρα 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 στα γραφεία του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 Δημητριάδος με Εργατικού κέντρου 7 στον 2ος όροφο από 18.00 έως 20.30 μμ οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών που γεννήθηκαν από το 1999 έως το 2008.


Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944207820.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...