Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση Αυτόνομης Θύρας 1

Ανακοίνωση εξέδωσε η "Αυτόνομη Θύρα 1" με την οποία εξαπολύει δριμεία επίθεση στον ιδιοκτήτη της Νίκης Νέας Ιωνίας.Διαβάστε την ανακοίνωση όπως έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του VolosFans:


«Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκης κ. Πάτσης, εκφράσθηκε λέγοντας κωμικούς του οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγανε στην Αστυνομία για τα γραφεία της Νίκης Ν. Ιωνίας.

Πιστεύουμε ότι κωμικός είναι:
1.    Αυτός που προσβάλλει και μειώνει ένα συνάδελφό του. Ο κ. Ξηρός είναι άριστος νομικός και ειδικός στα αθλητικά θέματα.
2.    Αυτός που δε γνωρίζει ότι πάνω από το νόμο της ελεύθερης ίδρυσης γραφείων είναι ο νόμος περί προστασίας του δημοσίου συμφέροντος.
3.    Αυτός που κοροϊδεύει τον κόσμο για πρωταθλητισμό αφού δεν κράτησε κανέναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή από την περσινή χρονιά και έφερε τον Μπακάλη το Μανάβη και τον Κουρσάρο.
4.    Αυτός που μαζί με τους Θωμαΐδη και Κούγια πιστεύουνε ότι θα εξυγιάνουνε το ποδόσφαιρο με αμπελοφιλοσοφίες.
5.    Αυτός που κατεβαίνει υποψήφιος στη Football League  και βρίσκει μόνο την ψήφο του.
6.    Αυτός που επενδύει σε μια ομάδα συνοικιακή με 625 εισιτήρια όπως ο ίδιος δήλωσε και μάλιστα σε μια πόλη όπου η αντιστοιχία οπαδών Ολυμπιακού και Νίκης είναι 80-20.
7.    Αυτός που πιστεύει ότι θα ξαναβρεί πάλι μπροστά του αντίπαλο σαν τον Εργοτέλη και Παναιτωλικό.
8.    Αυτός που ανακάλυψε τα μπουζούκια στα πενήντα του.
9.    Αυτός έστειλε τον προπονητή του στις πρώτες μέρες διαμονής του στο Βόλο σε ένα ξενοδοχείο 18ης κατηγορίας.
Κ. Πάτση φέτος σας έπεσαν οι μάσκες φιλίας και καλών σχέσεων που είχατε πέρσι. Μας προκαλείτε και  θα μας βρείτε μπροστά σας. Μπλέξατε. Θα νιώθετε την ανάσα μας και στον ύπνο σας. Θα βλέπετε κόκκινους εφιάλτες. Προλαβαίνετε να ηρεμήσετε για να ηρεμήσουμε.

Αυτόνομη Θύρα 1.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...