Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΕΑΚ ακόμα και γιαπί...

Στο ΕΑΚ θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα την  νέα χρονιά ο Ολυμπιακός ακόμα και με «κλειστό» το μισό γήπεδο λόγω στατικότητας.


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα καταθέσει έγγραφο αίτημα στο Δήμο, το οποίο θα περάσει για έγκριση από το Δ.Σ. τους ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.
Εφόσον εγκριθεί το αίτημα του Ολυμπιακού, η ΠΑΕ θα αναλάβει τις εργασίες που θα απαιτηθούν στα αποδυτήρια και στους άλλους χώρους του σταδίου, ενώ θα αναθέσει στον πολιτικό μηχανικό κ. Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα στατικής επάρκειας και έχει ασχοληθεί με πολλά γήπεδα στην Ελλάδα, να υποδείξει ποιες παρεμβάσεις θα χρειαστούν στις κερκίδες εκείνες που θα χρησιμοποιηθούν για την φιλοξενία φιλάθλων.

Οι κερκίδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στατικής επάρκειας είναι το πέταλο που βρίσκεται προς την πλευρά της Γορίτσας, αλλά και ολόκληρη η κερκίδα που βρίσκεται προς την πλευρά του βοηθητικού,δηλαδή οι θύρες 1,6,7.
Το πέταλο προς την πλευρά του Αγ. Δημητρίου με μικρές παρεμβάσεις θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει φιλάθλους, όπως και η μεγάλη κερκίδα προς την πλευρά του κολυμβητηρίου.

Δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση στην ουσία να χρησιμοποιήσει το μισό στάδιο για την φιλοξενία φιλάθλων χωρητικότητας περίπου 4.500 θέσεων.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του κου Μαβίδη και του κ. Καραγιάννη ,ο πρώτος ήταν σαφής, τονίζοντας πως ο Δήμος δεν έχει τους οικονομικούς πόρους για την κατασκευή νέου χλοοτάπητα,αλλά μπορεί να αναλάβει την συντήρηση του υπάρχοντος.

Το υπάρχον χόρτο με σωστή συντήρηση σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Δήμου, είναι σε καλή κατάσταση και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός για τους αγώνες έδρας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα αναλάβει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να πάρει το ΕΑΚ άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να δοθεί πρώτα άδεια από την αστυνομία, την πυροσβεστική και το υγειονομικό.


Το VolosFans θέλοντας για ακόμα μια φορά να καταγράψει την άποψη του ανώνυμου οπαδού,πραγματοποιεί σφυγμομέτρηση  για το ζήτημα.
Μπορείτε να συμμετέχετε διαλέγοντας μία από τις 3 πιθανές λύσεις....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...