Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πρόταση αγοράς από υποψήφιο επενδυτή

Ο Δημήτρης Καραγιάννης  στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Βόλου αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση για την αγορά του Ολυμπιακού Βόλου από υποψήφιο επενδυτή, την οποία ωστόσο θα αποκαλύψει στις 8 Ιουλίου στη συνέντευξη Τύπου.

     «Έχει κατατεθεί μία πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ, την οποία θα αξιολογήσουμε. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, η τωρινή διοίκηση θα είναι αυτή που θα τρέξει την ομάδα και τη νέα σεζόν», είπε ο πρόεδρος στην εκπομπή  «Αθλητικό Περισκόπιο».

Επίσης, το αφεντικό των «ερυθρόλευκων» τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ΠΑΕ δεν σταμάτησε να λειτουργεί. Πάντα λειτουργεί προς το συμφέρον της ομάδας. Ασχολούμαστε με δύο θέματα. Πρώτα, γίνονται οι αποδεσμεύσεις για να μην υπάρχει πρόβλημα και δεύτερον έχουμε ρίξει το βάρος στο θέμα του ΕΑΚ. Μέχρι τις 5-8 Ιουλίου δεν πρόκειται να κάνουμε κάποια επίσημη κίνηση. Βολιδοσκοπούμε παίκτες, αποφάσεις δεν έχουμε πάρει».

Για τον αριθμό των ξένων τη νέα σεζόν: «Στόχος μας είναι να μειωθεί ο αριθμός ξένων παικτών. Όπως και να έχει, πάντα από τους εννιά οι μισοί ήταν “άχρηστοι”, θέλω να πω ότι οι πέντε έπαιζαν, οι άλλοι όχι».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...