Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ξέρουμε πως έχουμε εχθρούς...

O πρόεδρος της ΠΑΕ κος Δ.Καραγιάννης επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το δημοσίευμα του VolosFans,σχετικά με την «κλήση» της ΕΕΑ και το πως παρουσιάστηκε από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.
«Ήταν προβοκατόρικο αυτό που γράφτηκε, γιατί η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Στις αρχές Ιανουαρίου, όταν περιήλθε στην κατοχή μας η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καταθέσαμε φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να πάρω εγώ προσωπικά την άδεια μετόχου.

Αυτός ο φάκελος ελέγχθηκε και τα δικαιολογητικά βρέθηκαν απόλυτα εντάξει. Στις 26 Φεβρουαρίου έχει οριστεί συνάντηση με τα μέλη της ΕΕΑ, για να γίνει η γνωριμία - καθώς αυτό απαιτεί το πρωτόκολλο - και να τελειώσει το θέμα.

Είναι τελείως διαφορετικό να καταθέτεις φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία να μην έχει στέγη τη συγκεκριμένη στιγμή και να βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης και να βάζουμε λυτούς και δεμένους, για να προκαλέσουμε εμείς τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ελέγξει το φάκελό μας, από το να βγαίνει προς τα έξω, ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και εγώ προσωπικά εγκαλέστηκα από την ΕΕΑ. Καμία, δηλαδή, σχέση με την πραγματικότητα.

Ο πόλεμος που δέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζεται. Δεν είμαι ρομαντικός, για να πιστέψω ότι ξαφνικά μας αγάπησαν όλοι, ξέρω ότι έχουμε εχθρούς, όμως η διοίκηση της ΠΑΕ έχει τον τρόπο και ξέρει να προφυλαχθεί»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...