Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Δεν είμαι λάτρης του μισό-μηδέν...

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου έκανε ο Σάββας Παντελίδης σε τοπική αθλητική ιστοσελίδα.


Ο καινούργιος τεχνικός των "ερυθρολεύκων" επισήμανε:
"Έχω παρακολουθήσει την ομάδα τηλεοπτικά σε δύο αγώνες, σήμερα προμηθεύτηκα κάποια dvd με παιχνίδια ώστε να μελετήσω και να ενημερωθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Νομίζω ότι υπάρχουν πράγματα που φωνάζουν ότι θέλουν βελτίωση από μακρυά όπως το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πετύχει λίγο γκολ σε 17 αγώνες. Η δική μου φιλοσοφία όσο ρίσκο κι αν έχει, είναι η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι από τους προπονητές που είναι λάτρεις της άμυνας και της νίκης με μισό-μηδέν. Θέλουμε να παρουσιάσουμε πολύ δυνατό πρόσωπο στην έδρα μας και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου, θα βελτιώσουμε την εντός έδρας παρουσία. Άλλωστε, σε όποιες ομάδες δούλεψα, είχαν λίγες απώλειες στο γήπεδό τους".

Ερωτηθείς για το εάν η ομάδα έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία, ο Σ. Παντελίδης ανέφερε:
"Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε αγώνα με αγώνα ακόμα καλύτεροι. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ξεκίνησε σε πολύ καλή βάση αφού δεν έγινε η προετοιμασία και το ρόστερ όπως θα έπρεπε, αλλά μέσα από τη δουλειά, μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι σε λίγο καιρό το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει να έχει ξανά εμβόλιμες αγωνιστικές. Εγώ προσωπικά κρατάω χαμηλούς τόνους. Το μυστικό είναι να υπάρχουν καλά αποδυτήρια και πολλή δουλειά. Θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ο κόσμος δείχνει να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου. Χρειαζόμαστε τη συμπαράστασή του".

 Πρέπει πρώτα να δω την ομάδα στον αυριανό αγώνα  για να κρίνω το ρόστερ .Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...