Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Μας απογοητεύσατε κύριε Μποτσιβάλη


Τις διανυκτερεύσεις των παικτών του Ολυμπιακού στο ξενοδοχείο του χρεώνει στην ΠΑΕ ο κος Μποτσιβάλης σύμφωνα με τον ΣΦΟΒ ο οποίος διακόπτει κάθε επικοινωνία με τον πρόεδρο.

Διαβάστε την αποκαλυπτική ανακοίνωση.


«Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του κ. Μποτσιβάλη την οποία θεωρούμε απαράδεκτη, απαξιωτική και αρνητική για τις εξελίξεις, το μέλλον και τις προοπτικές της ομάδας μας, καταγγέλλουμε και απαντάμε στον Πρόεδρο κ. Μποτσιβάλη πως τόσο καιρό τον στηρίξαμε, είπαμε τα καλλίτερα λόγια για τον ίδιο και την επιχείρησή του, τελικά όμως αποδείχτηκε ότι κάναμε λάθος και πέσαμε έξω.

Πήρατε, Αγαπητέ Πρόεδρε, μια σφραγίδα λέτε (απαξιωτικά), αυτή όμως η σφραγίδα αξίζει εκατομμύρια γιατί ανήκει σε μια ολόκληρη πόλη, σε μια θρυλική ομάδα με χιλιάδες οπαδούς και κατά την τελευταία τριετία αναδείχθηκε η κορυφαία επαρχιακή ομάδα με συμμετοχή στο Europa League και με τα περισσότερα εισιτήρια. Πιστεύουμε, Αγαπητέ Πρόεδρε, ότι δεν είχατε και δεν έχετε δυνατότητα οικονομική να βάλετε 1 ευρώ στον Ολυμπιακό. Ό,τι εισπράττατε, πληρώνατε.

Γιατί απλά δεν έχετε, και στηρίζετε μ’ όλες σας τις δυνάμεις (και καλά κάνετε) το Ξενοδοχείο σας, το οποίο όπως και το 95%των επιχειρήσεών είναι στη δίνη της κρίσης.

Αν σας περισσεύουνε 10 ευρώ, θα τα βάλετε στο Ξενοδοχείο σας και όχι στον Ολυμπιακό όπου δεν είστε καν οπαδός.

Χρεώνετε, Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε, 120.000 ευρώ τους ύπνους και τα ροχαλητά των παικτών που φιλοξενήθηκαν στο δικό σας Ξενοδοχείο και τα χρεώνετε στην ομάδα που είστε Πρόεδρος.

Αυτό θα γραφτεί ξεχωριστά στις σελίδες της Ιστορίας του Ολυμπιακού ως απίστευτο.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, μείνατε μόνος σας.

Έφυγαν οι συνεργάτες σας από την Διοίκηση, οι υποψήφιοι βολιώτες επιθυμούν μαζί με τους αθηναίους επιχειρηματίες να κάνουνε διοίκηση και σας γύρισαν την πλάτη, αλλά ταυτόχρονα σας έκαναν γενναία πρόταση, αλλά εσείς αρνείστε και δίνετε αφορμή για να κυκλοφορούν διάφορα σχόλια και σκέψεις ότι προφανώς παίζετε το παιχνίδι τρίτων.

Οι παίκτες σας κ. Πρόεδρε απειλούνε με προσφυγές κάτι άγνωστο τα τελευταία τρία – τέσσερα χρόνια.

Οι ξένοι παίκτες δεν είχαν λεφτά για να γυρίσανε πίσω σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην μάνατζερ κ. Γιαννόπουλου.

Έχετε άγνοια κ. Πρόεδρε, ζείτε το όνειρο ότι θα πάτε τελικό κυπέλλου και ότι θα βγείτε Super League. Με τι;

Γνώσεις δεν έχετε, υλικό επαρκές δεν υπάρχει, η διαιτησία είναι εχθρική και έχετε μείνει στη βαθμολογία αρκετά πίσω.

Θα σας στηρίζαμε και θα το παλεύαμε αν δεν υπήρχε πρόταση και ο όμιλος επενδυτών με βολιώτες και αθηναίους επιχειρηματίες δεσμεύθηκαν ότι θα πάρουνε 7 παίκτες Super League και την ομάδα πρωταθλήτρια με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, άντε από τον τέταρτο για τους πλέον δύσπιστους.

Και αφού γνωρίζουμε κάποια πρόσωπα, το πιστεύουμε αυτό ακράδαντα. Γι’ αυτό τρέμουνε οι αντίπαλοί μας και κολακεύουνε εσάς για να παραμείνετε.

Τώρα εμείς οι οργανωμένοι και των 5 club κόβουμε κάθε επαφή μαζί σας και αρχίζουμε την αντιπαράθεση.

Δηλώνουμε ότι θα απέχουμε από όλα τα ματς έδρας και θα αγνοήσουμε οποιαδήποτε προσωρινή «φωτοβολίδα» είτε μεταγραφική είτε αγωνιστική.

Η χρονιά χάθηκε. Μας απογοητεύσατε κ. Πρόεδρε και μας κόψατε το γήπεδο, και διχάσατε τον κόσμο. Θα σας στηρίξουνε βέβαια, αυτοί που τους βολεύει η δική σας παρουσία στα Διοικητικά δρώμενα, και αυτοί που πιστεύουνε στο ακατόρθωτο και σαφώς οι αντίπαλοί μας που στη γωνιά κρυφογελάνε και τρίβουνε τα χέρια τους.

Ο λαός του Ολυμπιακού να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να έλθει σε μετωπική σύγκρουση και να ανοίξει ο δρόμος για τις επιτυχίες και τη δόξα.
»

Οι Διοικήσεις:

1. ΣΦΟΒ

2. Αργοναύτες

3. Κόκκινη Ν. Ιωνία

4. Lady’s Club

5. Οικονομικός Όμιλος


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...