Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Χαιρετίζει ο ΣΦΟΒ

Την επιστροφή της ΠΑΕ σε βολιώτικα χέρια χαιρετίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ.
Διαβάστε την:«Χαιρετίζουμε τη μεγάλη συμφωνία για την αλλαγή της Διοίκησης, όπου Όμιλος Βολιωτών και Αθηναίων επιχειρηματιών αναλαμβάνει τα ηνία του Ολυμπιακού.

Συγχαίρουμε όλες τις πλευρές για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας.

Πρώτον τον πρώην Πρόεδρο κ. Μποτσιβάλη για τη γενναία του απόφαση και που ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις και στο αίτημα των χιλιάδων οπαδών.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη, εκπρόσωπο των επιχειρηματιών, που μπήκε μπροστά και αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα εκεί που ήτανε πριν την πολιτική δίωξη. Να ξέρει ότι θα είμαστε όλοι μαζί δίπλα του προσφέροντας στήριξη και συμπαράσταση και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Τέλος συγχαίρουμε όλους τους οπαδούς και των 11 club που έδωσαν και αυτοί τον αγώνα τους, με τον δικό τους τρόπο, για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα μας.

Η μεγάλη αντεπίθεση αρχίζει. Στέλνουμε το μήνυμα της μεγάλης συσπείρωσης και ενότητας. Η ομάδα μας, με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις, μπορεί την άνοδο. Χωρίς αλαζονεία και εγωισμούς, συνετά και ταπεινά, με δουλειά και στήριξη, σίγουρα θα βρεθούμε εκεί που ήμασταν και θα ξαναγίνουμε πάλι η κορυφαία επαρχιακή ομάδα.

Την Κυριακή καλούμε όλα μας τα μέλη και τους φίλους μας στην Ανατολική Κερκίδα. Την Κυριακή παίζουμε με τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και το Πανθεσσαλικό (Παμβολιώτικο για μας) να ζήσει τις παλιές στιγμές, με τους χιλιάδες οπαδούς μας να στηρίζουνε όλοι μαζί για 90 λεπτά την αγαπημένη μας ομάδα




Οι Διοικήσεις των:

1. ΣΦΟΒ

2. Κόκκινη Ν. Ιωνία

3. Αργοναύτες

4. Lady’s Club

5. Οικονομικός Όμιλος



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...