Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ανακοινώθηκε ο Καπετάνος ,πανίσχυρος ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την έκτη χειμερινή μεταγραφή του.Ο Κώστας Καπετάνος επέστρεψε στην ομάδα που «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά!

Το VolosFans πρώτο και αποκλειστικά από τις 8 Γενάρη (δείτε... εδώ) είχε προαναγγείλει με συνεχείς δημοσιεύσεις του ,την συμφωνία (δείτε...εδώ) και την έλευση (δείτε...εδώ) του Κώστα Καπετάνου.
Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1μιση έτους.
Μάλιστα ,όπως όλα δείχνουν ,το δελτίο του θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα μπορεί να συμμετέχει στην αποστολή με τον Απόλλωνα.

Ο παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕΕίμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω και εγώ με την παρουσία μου να βάλω ένα λιθαράκι, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη Superleague και να αντικατασταθεί εν μέρει η αδικία που υπέστη το καλοκαίρι του 2011. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί (φίλαθλοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές) μπορούμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε και την ομάδα που θαύμασε όλη η Ελλάδα.»

Ο Ολυμπιακός πλέον καθίσταται ανεπίσημος πρωταθλητής της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και αναμένει η υπεροχή του να αντικατοπτριστεί στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε...ΕΔΩ! ένα μίνι βιογραφικό της νέας μεταγραφής της ομάδας μας.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...