Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Δέχομαι πόλεμο!

Από εγγυήσεις πάμε καλά...Ο κος Μποτσιβάλης σε τηλεφωνική του συνέντευξη ανέφερε πως έχει την  οικονομική δυνατότητα να «τρέξει» την ομάδα και διέψευσε τις καταγγελίες του Τάκη Γιαννόπουλου.
Άμεση απάντηση Γιαννόπουλου! 
Ο κος Μποτσιβάλης  τόνισε για ακόμα μια φορά πως η ομάδα του ανήκει αν και όταν ρωτήθηκε για το 11% των μετοχών του κου Τόρη ο οποίος ισχυρίζεται πως χαρίστηκαν απάντησε:«Δεν θα σχολιάσω τίποτα...»

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

"Δέχομαι πόλεμο. Όλος ο Βόλος γνωρίζει από που προέρχεται και τι ακριβώς είναι. Δεν θέλουν το καλό της ομάδας.. Με τις υπάρχουσε συνθήκες δεν παραχωρώ την ΠΑΕ στους Βολιώτες επενδυτές.
Τα γραφεία είναι έτοιμα στο Πανθεσσαλικό. Και μάλιστα είναι όλα πληρωμένα, όχι σαν κάποτε που ήρθαν και μας τα πήραν.

Δεν είχα ποτέ γραπτή πρόταση. Μόνο μέσα από τα σάιτ ενημερώνομαι. Αύριο θα υπάρξουν νέες πληρωμές στον Ολυμπιακό Βόλου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα εξοφληθούν.

Η ομάδα θα ηρεμήσει στα αποδυτήρια και θα δει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να προχωρήσουμε σε 2-3 μεταγραφές άμεσα. Θα πάρουμε τρεις παίκτες οπωσδήποτε. Ο Ολυμπιακός θέλει Έλληνες ποδοσφαιριστές και έτοιμους να προσφέρουν. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μας που είναι όλοι πολύ καλοί. Απλά υπάρχουν 25 ματς ακόμη και χρειάζονται εναλλακτικές λύσεις.

Ζητώ τη στήριξη των φιλάθλων και όλου του κόσμου. Να στηρίξουν όχι εμένα, αλλά τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όλοι οι καλοί χωράνε στον Ολυμπιακό Βόλου. Όποιος θέλει να βοηθήσει καλώς να ορίσει.

Τα εισιτήρια που βγάλαμε στους παίκτες ήταν μετ' επιστροφής και έχουν πληρωθεί από μας. Όλα τα άλλα είναι ανακριβή. Αν ο κ. Γιαννόπουλος έστειλε χρήματα, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο το έκανε.

Θα λειτουργήσουμε την ομάδα και δεν θα χρεωθεί ο Ολυμπιακός βόλου μέχρι το τέλος της περιόδου.

Στόχος είναι η απ' ευθείας άνοδος της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Γι' αυτό κάναμε τώρα και αυτές τις μεταγραφές.

Ο κ. Τσάτσιος έχει ζητήσει να φύγει, όχι όμως γιατί του χρωστάμε χρήματα. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημά του.

Με τον κ. Καρά είχαμε κάνει συμφωνητικό. Όλα υπάρχουν στα χαρτιά.Όσον αφορά τον κ. Βαζάκα και τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Τη συμφωνία με τον κ. Παπαδόπουλο την έκανε ο κ. Γιαννόπουλος. Εγώ ήμουν λίγο επιφυλακτικός, αλλά τελικά λόγω των αποτελεσμάτων ενέδωσα.

Δεκαπέντε μέρες κάναμε συζητήσεις και είχαμε μιλήσει με 2-3 προπονητές με υπόδειξη του κ. Γιαννόπουλου. Απλά εγώ πήρα την τελική απόφαση, όταν είδα πως η ομάδα υποχωρούσε στο βαθμολογικό πίνακα.Ζητούμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο
"

Ο Τάκης Γιαννόπουλος απάντησε άμεσα αναφέροντας: «Είχα ενημερώσει πως οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται κάποια παραπάνω χρήματα.Εγώ ενημέρωσα αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.Τα εισιτήρια του Ντεβάλις τα πλήρωσα από την τσέπη μου και έχω αποδείξεις.Ο Ογιαρμπίντε πήρε 700 ευρώ και δεν του έφταναν τα λεφτά να γυρίσει πίσω.Με πήρε η γυναίκα του και έκλαιγε στο τηλέφωνο και έστειλα 400 ευρώ μέσω Western Union.Η συζήτηση που έγινε ήταν η εξής.Δεν συμφωνώ ,δεν θέλω να αλλάξουμε προπονητή.Την ημέρα του ραντεβού με τον Σούλη του είπα ο ίδιος πως θα φύγω λόγω της συμπεριφοράς του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...