Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σε δύο ταμπλό για το κερασάκι...

Δύο είναι οι παίκτες που μιλάει η διοίκηση για να επισφραγίσει τις χειμερινές μεταγραφές της.
Ο ένας είναι ο Χουάν Μάρτιν όπως το VolosFans σας έχει προαναγγείλει με παλαιότερες δημοσιεύσεις του (δείτε...ΕΔΩ!) και σήμερα ως δια μαγείας το σύνολο του διαδικτυακού Τύπου κατακλύζεται από το όνομά του ως πιθανή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Ο έτερος Λατίνος για τον οποίο γίνεται αναφορά τις τελευταίες ημέρες στα ραδιόφωνα κυρίως του Βόλου είναι ο 24χρονος Παραγουανός Ροντρίγκο Ρόχας. 

Ο επιτελικός μέσος από τη Παραγουάη ,αγωνίζεται στην Κλαουσούρα της Χιλής με τα χρώματα της CD O' Higgins με την οποία σε 34 συμμετοχές έχει πετύχει 7 γκολ.
Έχει περάσει από την Ρίβερ Πλέιτ και την Ολιμπία ενώ έχει 2 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Να σημειωθεί πως καμία από τις δύο μεταγραφές δεν έχει «κλείσει» ακόμα!Η πρώτη του Μάρτιν έχει σκαλώσει στο ποσό που ζητάει η Belgrano για τον ελευθερώσει,ενώ στην περίπτωση του Παραγουανού η διοίκηση ουσιαστικά δυσκολεύεται στο να πείσει τον παίκτη να συμμετέχει στην Β΄εθνική.

Κοντός ψαλμός αλληλούια αφού την Πέμπτη τελειώνει η μεταγραφική περίοδος η οποία ούτως ή άλλως ήταν άκρως «παραγωγική» για τους ερυθρόλευκους φιλάθλους ακόμα και..χωρίς το κερασάκι.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...