Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

3-1 οι Νέοι

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Νεών του Ολυμπιακού με αντίπαλο την αντίστοιχη της Επανομής.

Το σκορ για τους Βολιώτες άνοιξε στο 12' ο Τσιάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Κολιαμήτρας. Παρά την υπεροχή του ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε από την Επανομή έπειτα από γέμισμα μέσα στην περιοχή και κεφαλιά που δεν μπόρεσε να απομακρύνει ο Αβδελάς. Το 1-1 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τους φιλοξενούμενους, που ωστόσο αμύνονταν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, και τελικά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 75' μετά από μία φάση διαρκείας. Ο Σκοπελίτης σούταρε, η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκών, στην επαναφορά ο Τσιάκος επιχείρησε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα να απομακρύνει εκ νέου τη μπάλα, για να έρθει ο Ναουμίδης απο κοντά να κάνει δύο τα τέρματα των γηπεδούχων. Το σκορ έκλεισε στο 84' ο Καπούλας με εξαιρετικό πλασέ έπειτα απο εξίσου όμορφη μπαλιά του Κολιαμήτρα.

Ολυμπιακός Βόλου: Αβδελάς, Καψιώτης, Δημητριάδης, Ναουμίδης, Αναστασίου, Καλλιακούδας (73' Τσελεπής), Κολιαμήτρας, Γάτσιος, Λ΄'ετσιος(46' Καπούλας) Τσιάκος (78' Κάρος), Σκοπελίτης



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...