Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η κόντρα συνεχίζεται

Η κόντρα Μποτσιβάλη- Μπέου συνεχίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή τοπικού σταθμού.

Διαβάστε παρακάτω τα όσα λέχθηκαν:

Μποτσιβάλης: «Με τον μόνο άνθρωπο που έχω μιλήσει είναι ο Αχιλλέας Μπέος και με κανέναν άλλο. Μόλις βρείτε έναν επενδυτή, μπορείτε να τον φέρετε να μιλήσουμε. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν επενδυτή, ούτε κανείς άλλος μου έχει ζητήσει επίσημη συνάντηση.
Δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσω τον Ολυμπιακό Βόλου, αν δεν υπάρχει ξεκάθαρη λύση. Δεν θα δεχτώ να υπογράψω. Δεν θα δεχτώ να ξαναμπλέξει ο Ολυμπιακός βόλου σε περιπέτειες


Αμέσως μετά επενέβη εκ νέου τηλεφωνικά ο κ. Μπέος και είπε πως οποιαδήποτε συμφωνία έκανε για την παραχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου την έκανε ο κ. Μποτσιβάλης με τον ίδιο και όχι με τον κ. Καρρά.

«Δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Τα τρία χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό Βόλου εγώ αποφάσιζα. Εγώ αποφάσισα την παραχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου στον κ. Μποτσιβάλη
Ρώτησε τον κ. Μποτσιβάλη αν υπάρχει πρόταση από καλύτερο παράγοντα και ο κ. Μποτσιβάλης απάντησε πως υπάρχει καλύτερος παράγοντας και αυτός είναι ο κ. Μπέος.
Δεν θέλω να αναμιχθω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πρώτιστα επιθυμώ να αποκαταστήσω το όνομα μου και αυτό των παιδιών μου.

Ο κ. Μποτσιβάλης είναι επικίνδυνος για την τύχη του Ολυμπιακού Βόλου, αφού δεν γνωρίζει το αντικείμενο του ποδοσφαίρου, το οποίο μπερδεύει με τους προμηθευτές του ξενοδοχείου του.
Ο άνθρωπος που πήγε και μίλησε, απ' όσο γνωρίζω μπορεί να εξοφλήσει άμεσα όλες τις υποχρεώσεις και να κάνει οκτώ μεταγραφές ...Σουπερλιγκάτες
Εμένα δεν μπορεί να με μπλέξει ο κ. Μποτσιβάλης, ούτε σε περιπέτειες, ούτε στη δικαιοσύνη. Επειδή τον σέβομαι, τα ψέματα τελειώσανε.Δεν μπορεί ο κ. Μποτσιβάλης να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη του με μπράβους. Αυτά θα πρέπει να τελειώνουν.
Είναι θέμα χρόνου το πότε θ' αποχωρήσετε. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πρόβλημα. Όπως σας μεταβίβασαν τις μετοχές δωρεάν, βάλτε το χέρι στην καρδιά και αποχωρείστε πριν να είναι αργά...»

Μποτσιβάλης : «Έχω καλέσει 20 του μηνός Γενική Συνέλευση και να προτείνω ανθρώπους να πλαισιώσουν την ΠΑΕ. Αυτή είναι η πρότασή μου. Δεν αποκλείω κανέναν.Περιμένω πάντα τον όποιο αξιόλογο επενδυτή να συζητήσουμε.
Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή που κάνει λόγο για ανάκληση δελτίων. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι τυπικό το θέμα και θα λυθεί άμεσα με μια επιστολή που θα στείλω προκειμένου η ΕΠΟ να κρατήσει τα χρήματα που έχουν φτάσει από τη FIFA.Θα γίνουν 4 μεταγραφές”.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...