Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Eφτάδα και βλέπουμε...

Σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή ιστοσελίδα ο προπονητής του Ολυμπιακού «χαμήλωσε» τους στόχους της ομάδα και μιλάει πλέον για...εφτάδα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος στο On Sports:

Ποιο ήταν το βασικό «όπλο» του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Ατρόμητο;

«Όταν παίζεις αγώνα Κυπέλλου έχεις πάντα τις πιθανότητες που σου αναλογούν. Εμείς τις κυνηγήσαμε και δικαιωθήκαμε. Όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ δεν τα παρατήσαμε, το πιστεύαμε. Ο Ατρόμητος αγχώθηκε μετά από κάποιο σημείο και εμείς δεν θέλαμε να πάμε στην παράταση με το 1-1. Είμαστε δυνατοί στις στημένες φάσεις και το αποδείξαμε στο γκολ που πετύχαμε στο τέλος του αγώνα».

Ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο Κύπελλο;


«Στο Κύπελλο βάζεις στόχο να πας ψηλά και εμάς μας ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος θεσμός. Είναι και το οικονομικό σκέλος, μην το ξεχνάμε. Ειδικά για ομάδες που δεν αγωνίζονται στη Super League. Για εμάς αυτές οι προκρίσεις είναι σημαντικές και θέλουμε να προχωρήσουμε αρκετά».

Στο πρωτάθλημα είστε στη μέση της βαθμολογίας, όμως η κορυφή απέχει μόλις εννέα βαθμούς...

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία ομάδα που χτίστηκε σχεδόν από την αρχή. Ανεβήκαμε πολύ γρήγορα και δίνουμε βάρος στην φυσική μας κατάσταση. Κάποια στιγμή φτάσαμε και στην τρίτη θέση, όμως ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Δε μπορώ να μιλήσω ακόμα για άνοδο, ούτε για πρώτη θέση. Κοιτάμε την πρώτη εφτάδα».

Σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός;

«Από την ημέρα που ήρθα έχουμε δεχθεί μόνο δύο γκολ, γι' αυτό πήραμε επιθετικούς. Θέλαμε επιθετικούς όπως ο Σολάκης που «γεμίζει» την περιοχή, όπως και ο Μπρέσκα που παίζει στα άκρα και είναι γρήγορος. Εκεί είχαμε το πρόβλημα. Σκοπεύουμε να πάρουμε έναν αμυντικό και ένα χαφ για να έχουμε αρκετές εναλλακτικές επιλογές».

Ποιες ομάδες θεωρείτε δυνατές στη Football League;

«Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και βλέπετε πως όλες πάνε μαζί. Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές, όπως φαίνεται και στη βαθμολογία. Για παράδειγμα, ο Θρασύβουλος είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως δεν χάνει εύκολα. Έχει 8 ισοπαλίες».

Τέλος, μία ευχή για τη νέα χρονιά;
«Το σημαντικότερο είναι να μπορέσουμε όλοι οι Έλληνες να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που περνάει ο ελληνικός λαός. Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, εύχομαι να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και να μην υπάρχουν περιστατικά βίας».






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...