Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Παρελθόν ο Ντεβάλις

Απάντηση στις καταγγελίες Μπέου έδωσε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου κος Άκης Πέτρου.
Επίσης αποκάλυψε πως ο Ντεβάλις αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό.
Ο κος Πέτρου ανέφερε μεταξύ άλλων: « Καταφέραμε μια πρόκριση απέναντι στον 4ο της Σούπερ Λίγκας κάτι που ήταν μια ψυχολογική και οικονομική ένεση για την ομάδα.
Στην ομάδα μας κάποια προβλήματα υπάρχουν αλλά δεν θα χαρακτήριζα την κατάσταση άσχημη.Σίγουρα συγκριτικά με τα μεγαλεία που είδαμε είμαστε χειρότερα,αλλά συγκριτικά με τα άλλα σωματεία της Β Εθνικής ήμαστε καλά.Μακάρι πάντα να μπαίνει ο μισθός την πρώτη του μήνα,αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι στο ποδόσφαιρο.
Οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι μέχρι τον Νοέμβριο.Εκκρεμότητες υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά υπάρχει μεγάλη προσπάθεια .Όμως για την κατάσταση που επικρατεί παντού οι παίκτες θα παρακαλούσαν να έρθουν στον Ολυμπιακό Βόλου.Μέχρι 30 Νοεμβρίου όλο το προσωπικό της ΠΑΕ είναι πληρωμένο.
Αυτή την στιγμή πήραμε 3 παίκτες και ήταν πολύ καλές επιλογές.Οι πρώτοι δύο ξέρουν την πραγματικότητα του Ολυμπιακού και ο Ογκουνσότο έβαλε όλα τα γκολ της Επανομής.Για Δεκέμβρη έγιναν πολύ καλές κινήσεις.Οι μεταγραφές που θα γίνουν μετέπειτα θα γίνουν μετά από συνεννόηση με τον προπονητή.
Προσπαθούμε να κλείσουμε φιλικό για τις 30 του μήνα.Τα γλέντια σταματήσανε μετά το ματς με τον Ατρόμητο.
Ο Ντεβάλις θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα.» 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...