Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Το χρονικό επιστροφής στο ΕΑΚ

Οι τοπικές εφημερίδες και κάποιες αθλητικές ιστοσελίδες ανακάλυψαν ξαφνικά ,αυτό που γράφτηκε στο VolosFans προ μηνών...Πως ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να επιστρέψει στο ΕΑΚ.

Οι υποτιθέμενες αποκαλύψεις και αποκλειστικές ειδήσεις υφίστανται στην αθλητική ειδησιογραφία από τις 13 Σεπτεμβρίου (δείτε την δημοσίευση) οπότε και ο κύριος Μποτσιβάλης ζήτησε την παραχώρηση του ΕΑΚ από τον Δήμο.Στις 16 Οκτωβρίου (δείτε την δημοσίευση) , ο κύριος Μποτσιβάλης ζητάει επίσημα από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου την κατάσταση του Εθνικού Σταδίου και ποια μέρη είναι κατεδαφιστέα.
Η απάντηση από είναι όπως πάντα μεσοβέζικη...Χωρίς να υπάρχουν στατικές μελέτες,καλό θα ήταν να κατεδαφιστεί όλη η ευθεία της θύρας 1!

Η ΠΑΕ γνωρίζοντας ήδη την τακτική ανακοστολόγησης της χρήσης του Πανθεσσαλικού Σταδίου το νέο έτος,αποφασίζει και αναθέτει στον κύριο Καραγιάννη (αρχιτέκτονα,πρώην πρόεδρο του Ερασιτέχνη και πιθανότατα μελλοντικό μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ) μελέτη για τις διορθωτικές εργασίες που μπορεί να κάνει η ΠΑΕ έτσι ώστε να μην καταστεί αναγκαία η κατεδάφιση μεγάλου τμήματος των κερκίδων.
Παράλληλα ανακοινώνει την απόφαση της ΠΑΕ για επιστροφή στην Νέα Δημητριάδα,στους οργανωμένους οπαδούς ,γνωρίζοντας πως η πλειοψηφία εξ αυτών επιθυμεί την επιστροφή στην φυσική έδρα της ομάδας.

Η συνέχεια του χρονικού τις επόμενες ημέρες στο VolosFans...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...