Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Μύλος....

Αποκαλύψεις μείζονος σημασίας έκανε ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος στον Spor-Fm Βόλου.
Διάψευση στην διάψευση του Μποτσιβάλη!

Ο κύριος Μπέος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Δεν έχω καμία σχέση με την σημερινή κατάσταση και τον ενδιαφερόμενο αγοράστή.Εγώ έχω άλλα προβλήματα και δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.Εγώ ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι πίσω από κανέναν  Μποτσιβάλη ,από κανέναν αγοραστή.Έχω άποψη όμως για την αγαπημένη μου ομάδα.Αν ποτέ μπορέσω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο θα πάρω αυτή την ομάδα και θα την ξαναβγάλω στην Ευρώπη!
Ο κύριος Μποτσιβάλης ξέρω πως δεν έδωσε ούτε μισό ευρώ για να αποκτήσει τις μετοχές.Άλλωστε δεν του ζητήθηκε.Αν έγιναν τα πράγματα διαφορετικά να φορέσω φούστα και θα βγω στην Δημητριάδος.Δεν έχω κάτι με τον κύριο Μποτσιβάλη.Αυτός είναι πρόεδρος.Το ερώτημα είναι αν έχει την δυνατότητα να τρέξει την ομάδα.Αν έχει την δυνατότητα να προστατέψει την ομάδα.Αν έχει την δυνατότητα να πάει στα αποδυτήρια και να πληρώσει τα συμβόλαια των παικτών.Συγκριτικά με τις εποχές Βασιλειάδη όντως ο Ολυμπιακός καλά είναι οικονομικά.Αλλά ξέρω πως οι παίκτες δεν είναι πληρωμένοι από τον Οκτώβριο.Και οι μισθοί και οι δόσεις των συμβολαίων.Ο Ολυμπιακός δεν είναι καφενείο.Αν θέλουν κάποιοι να τον καταντήσουν έτσι να βγούνε να το πούνε στον κόσμο του Ολυμπιακού.
Θα μου πεις ποιος είμαι εγώ...Κανένας δεν είμαι.Ένας απλός οπαδός της ομάδας είμαι.
Να μην νομίζει ο κόσμος πως είμαι από πίσω.Εγώ όταν ήμουν στην ομάδα όλοι ήταν πληρωμένοι από την πρώτη του μήνα.Δεν μπορείς να βγεις και να απαιτήσεις από τον παίκτη,δεν του υπόσχεσαι λεφτά από Δευτέρα σε Τετάρτη.Αν μπορεί ο κος Μποτσιβάλης να ανταποκριθεί είμαι μαζί του.Ειδάλλως να πάει βόλτα με την βάρκα του και να δώσει την ομάδα σε κάποιον που μπορεί να πληρώσει τα χρέη της ομάδας και να κάνει 10 μεταγραφές.
Γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφερόμενος και γνωρίζω πως συναντήθηκε με τον κύριο Μποτσιβάλη. Επίσης γνωρίζω πως οι απαιτήσεις του κυρίου Μποτσιβάλη ήταν εξωπραγματικές.Θέλει να βγάλει κέρδος από τον Ολυμπιακό.
Δεν είναι δυνατόν ο κύριος Μποτσιβάλης να έχει ως κεντρικό μέσο προβολής το ραδιόφωνο του κυρίου Καρεκλίδη,γνωστό για τα αντι-Ολυμπιακά συναισθήματά του.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ακούνε Καρεκλίδης και κάνουν εμετό.Δεν μπορεί ο κύριος Μποτσιβάλης να σταματήσει το μεγαλείο αυτής της ομάδας.Μην τυραννάτε τον Ολυμπιακό.Με κλανιές δεν βάφουνε αυγά...
Αν είχα εγώ τον Ολυμπιακό στα χέρια μου δεν θα έδινα εισιτήρια στους φιλάθλους της Νίκης.Η ομάδα πρέπει να προστατευτεί!»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...