Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αδιέξοδο εν' όψη.

Σε πλήρες αδιέξοδο φαίνεται να προσέρχεται και πάλι ο Α.Σ.Ολυμπιακός Βόλου αφού βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση προέδρου.Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: 

«Μετά την δήλωση παραίτησης του κου Τσεκούρα Νικολάου από την θέση του Προέδρου του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και την απροθυμία των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να τον αναπληρώσουν, πραγματοποιήσαμε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών μας την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, η οποία εγκαίρως και σύμφωνα με το Καταστατικό είχε κοινοποιηθεί στον τοπικό Τύπο και σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.

Η Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κα Ξάφη Σταυρούλα και ο Γραμματέας κος Γάτσιος Κων/νος, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε ο απαραίτητος αριθμός των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, που ορίζει το καταστατικό, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ., να εκλεγεί εφορευτική επιτροπή και να προκηρυχθούν εκλογές, ορίζοντας ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής.

Έγινε γνωστό στα παρόντα μέλη ,ότι βάσει του ισχύοντος καταστατικού, ορίζεται νέα Γενική Συνέλευση για την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 μμ στα γραφεία του Συλλόγου ( Εργατικού Κέντρου 7 & Δημητριάδος) με τα ίδια θέματα.

Δυστυχώς, παρόλο που ανοίγει ο δρόμος, ώστε να έλθουν να διοικήσουν τον Σύλλογο επιτέλους(!) όλοι αυτοί που ανώνυμα και άνανδρα μόνο κατασυκοφαντούν, όποιον ασχολείται εδώ και χρόνια με το σωματείο, ουδείς νέος και ελπιδοφόρος υποψήφιος παράγοντας δεν εμφανίστηκε για να αναλάβει την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Στο κάλεσμα για τη Γενική Συνέλευση, είχε τονιστεί πως ήλθε η ώρα να κοιταχτούμε στα μάτια όλοι και να αποφασίσουμε αν επιθυμούμε την ύπαρξη του ερασιτεχνικού σωματείου με το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Η πρώτη απάντηση, δυστυχώς ήταν… ΟΧΙ ! Οι τελευταίοι υπηρέτες του συλλόγου, οφείλουν να ρωτήσουν για δεύτερη και τελευταία φορά, μήπως κάποιοι δεν άκουσαν την πρώτη: «Ενδιαφέρεται κανείς για το αθλητικό σωματείο, που όλοι θεωρούμε και διατρανώνουμε πως είναι το δημοφιλέστερο στην πόλη;»

Σημειώνουμε επίσης ότι μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία, έστω έγγραφη ή στήριξη από συγγενείς φορείς του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937, άραγε συμφωνούν με τα γραφόμενα η αδιαφορούν για την τύχη του μητρικού σωματείου; Εδώ και αρκετές ημέρες ο σύλλογος είναι ακέφαλος και υπηρετείται υπηρεσιακά και μόνο από ηθική ανάγκη να ολοκληρωθούν κάποιες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, που είχαν προγραμματιστεί για το μήνα Δεκέμβριο. Ούτε «παρεούλες» υπάρχουν, ούτε κλίκες και κυκλώματα, που κρατούν δέσμιο τον Ολυμπιακό. Όσοι παραβρέθηκαν στη Συνέλευση της Δευτέρας (3/12), διαπίστωσαν, πως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, το σωματείο, όχι μόνο δεν έχει ανοικτές υποχρεώσεις, αλλά διαθέτει μικρό διαθέσιμο πλεόνασμα. Οφείλουμε να ενημερώσουμε επίσης σχετικούς, άσχετους, σκεπτόμενους αλλά και ευφάνταστους, ότι εάν και μετά την νέα Γ.Σ., δεν παραστεί ο απαιτούμενος αριθμός των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τις αγωνιστικές του ομάδες, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Επιτέλους ας αφυπνιστούν οι γνήσιοι και υγιείς φίλαθλοι του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937 και ας πράξουν τα αυτονόητα για κάθε αθλητικό σωματείο, που φυσικά για τη δική μας πάγια νοοτροπία, είναι ξένα και άγνωστα.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...