Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Για πάντα Βολιώτες

Ορισμένοι ξένοι παίκτες δεν λένε να ξεχάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Μάρτιν,Ουμπίντες και Μόνχε στείλανε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα δικά τους μηνύματα στον κόσμο του Ολυμπιακού με τις ευχές τους για καλές γιορτές.

Ο Χουάν Μάρτιν έγραψε:« Θέλω να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και μια πολύ δημιουργική χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την αγάπη που μου δώσατε όσο ήμουν μαζί σας .Ελπίζω μια μέρα να γυρίσω να ξαναπαίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός Βολου. Χαιρετισμούς και πάντα επιτυχίες.

Ο Χάβιε Όυμπιντες δήλωσε φανατικός οπαδός της ομάδας:«Θέλω να πω στους οπαδούς του Ολυμπιακού οτι πάντα είναι στην καρδιά μου. Παρακολουθώ την ομάδα από την Τουρκία που βρίσκομαι παρ 'ολη την απόσταση και είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός του αγαπημένου μας Ολυμπιακού Βόλου. Σας εύχομαι ένα πολύ καλό 2013 και πολύ δύναμη για να γυρίσει η ομάδα στην Σουπερ Λίγκα. Austrian Boys για πάντα στην καρδιά μου!

O  Βινθέντε Μόνχε έγραψε: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους.Μέσα από την καρδιά μου όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να περάσουν στιγμές ευτυχίας το νέο χρόνο.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...