Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αλέκος ο Κούγιας...

Ο Αχιλλέας Μπέος κάλεσε τον Κούγια να παρουσιαστεί στα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης και όχι να κρύβεται μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εις βάρος του κ. Κούγια. 

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Σχετικά με τις εκατέρωθεν μηνύσεις που ανταλλάξαμε με τον Αλέκο Κούγια υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές. Εγώ έχω μόνιμη κατοικία στην οποία και με βρήκε η Ελληνική Αστυνομία αμέσως μόλις με αναζήτησε. Ο Αλέκος Κούγιας ακόμη δεν έχει εμφανιστεί ούτε εντοπιστεί. Εγώ δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι. Οποτεδήποτε μου ζητήθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη εμφανίστηκα. Ο Αλέκος Κούγιας ειδοποιήθηκε από κάποιους προφανώς μέσα από την Ασφάλεια και εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη και να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη, παρότι εγώ ο ίδιος τον προέτρεπα να πάμε στο αστυνομικό τμήμα.

Εγώ φοράω παντελόνια γιατί τα τιμάω. Άλλοι τα φοράνε γιατί κρυώνουν. Λυπάμαι για την ανισότητα που επιφυλάσσετε σε δύο πρόσωπα, γιατί παρά τις πιο πάνω διαφορές μας θα έπρεπε να εμφανιστούμε ίσοι απέναντι στη Δικαιοσύνη. Τον καλώ σήμερα κιόλας να εμφανιστεί όχι όμως στα κανάλια, αλλά εκεί που πρέπει και οφείλει. Στα αρμόδια όργανα
»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...