Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός Βόλου - Παναιτωλικός (pregame)



Στον δρόμο για την κορυφή ο Ολυμπιακός την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικο.
Στην σκεπαστή όλοι οι φίλαθλοι.
(τελ. ανανέωση 12:30)
To παιχνίδι είναι ιδιαιτέρα σημαντικό αφού με νίκη ο Ολυμπιακός αγγίζει την κορυφή αλλά και αποκτά πλεονέκτημα έναντι μιας ομάδας που είναι συνδιεκδικήτρια στην μάχη της ανόδου.
Η προϊστορία των συναντήσεων «δείχνει» Ολυμπιακό (διαβάστε περισσότερα...),αλλά οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν και έχουν αγωνιστικά προβλήματα,με τις μόνιμες απουσίες των Κόμνου, Μπακαγιόκο και Ντεβάλις αλλά και την πιθανή απουσία Στουρνάρα ,ο οποίος έχει διάστρεμμα πρώτου βαθμού και προσπαθεί να «προλάβει» την Τετάρτη.

Η προπώληση των ειστηρίων έχει ήδη αρχίσει από την Παρασκευή (δείτε λεπτομέρειες...) και αναμένεται ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.

Ο Άγγελος Αγγελάκης από το σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την συνάντηση.
  • Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού: Στεφανάκος, Τακίδης, Γκόλιας, Ακουάρο, Δάρλας, Ιωάννου, Κούσας, Μπακάκης, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς, Γιάνεφ, Μεταξούλης, Καμαρά, Φαβάλι, Πασάς, Τζίντζης, Μύγας, Μήλιος, Κουτσοσπύρος.
  • Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Δάρλας και Κουτσοσπύρος. Από τους δύο ποδοσφαιριστές ο μόνος που έχει πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ο Κουτσοσπύρος.
    Οι υπόλοιπες απουσίες είναι γνωστές με τους μόνιμους τραυματίες Μουμίν, Κουτρομάνο, Κίτσα και Μητρόπουλο.
  • «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας να παρακολουθήσουν αύριο, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός και να γίνουν οι 12ος και πολυτιμότερος παίκτης μας.
    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την ευκαιρία αυτή ευχαριστεί τους φιλάθλους που στηρίζουν σε εντός και εκτός έδρας αγώνες την ομάδα και με την κόσμια συμπεριφορά τους στέλνουν μηνύματα ήθους και ποδοσφαιρικού πολιτισμού προς όλες τις κατευθύνσεις.

  • Μετά τη σημερινή μεσημεριανή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό. Την αποστολή απαρτίζουν 22 ποδοσφαιριστές: Γκίτκος, Ρόκα, Σταυράκης, Ανιέτε, Καρράς, Γαλάνης, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Πινδώνης, Γόγολος, Ουαρμπίντε, Μπολάτι, Κόλεφ, Στογιάνοφ, Παππάς, Τσιάτσιος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Γενκά, Κόμνος, Γουσούλης και Μπόρας.
  • Από την ΠΑΕ γνωστοποιήθηκε πως λόγω του βροχερού καιρού ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να καθήσουν στην σκεπαστή κερκίδα.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...