Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Στην Δράμα οι Μυρμιδόνες

Για το Σαββιατιάτικο παιχνίδι της Δράμας ετοιμάζονται οι Μυρμιδόνες.
Διαβάστε την ανακοίνωση:


«Μετά από ενάμιση χρόνο κοροϊδία η ομάδα μας απέκτησε τελικά την μερική αποκατάσταση της. Εμείς έχοντας όλη αυτή την κοροϊδία και τον εμπαιγμό ολόκληρης της πόλης στο μυαλό μας κ μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια καινούρια λέσχη στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου μακριά από κάθε είδους συμφέροντα δίνοντας πνοή κ φωνή σε ένα κομμάτι των φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας.
Η λέσχη μας δεν έχει καμιά σχέση με κανένα πολιτικό φορέα ούτε πρόκειται να έχει ποτέ. Σήμερα που η χώρα μας και η κοινωνία μας περνάει πολύ δύσκολες στιγμές έχουμε στις καρδιές μας ιδανικά κ ιδέες που σε κάποιους δεν αρέσουν ρίχνοντας μας λάσπη και χολή.
Αγάπη για την ομάδα μας και την πόλη μας, πατρίδα, οικογένεια, θρησκεία, αποτελούν τα ιδανικά του συνδέσμου μας και οι υψηλές μας αξίες που μας χαρακτηρίζουν έστω και αν σε κάποιους ακούγονται ρομαντικές. Η λέσχη μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο κ περισσότερο και θα συνεχίσει να μεγαλώνει συνεχώς με γνώμονα το μεράκι κ την αγάπη για την ομάδα μας άσχετα αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό.
Μετά την υπέροχη νίκη της ομάδας μας στην Έδεσσα θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους παίχτες και να τους διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε δίπλα τους πάντα . 

Η λέσχη μας διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο για την πόλη της Δράμας για τον αγώνα με τη Δόξα. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε ακόμη ένα διπλό για την ομαδάρα μας και να φτάσουμε στο στόχο της ανόδου που είναι η φυσική μας κατηγορία η Σούπερ λιγκ. Η ομάδα χρειάζεται τον παλμό και την φωνή μας.

Κόστος μεταφοράς 20 ευρώ με την εγγραφή θα καταβάλλονται τα 10 ευρώ Πληροφορίες και συμμετοχές στην εκδρομή στο τηλ. 6987289126 Γιάννης
Με τιμή το Δ.Σ. της λέσχης Μυρμιδόνες



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...