Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ξέρω τι σημαίνει το κυριακάτικο ματς

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στον SportFm Βόλου ,ανέφερε μεταξύ άλλων πως όλοι οι Έλληνες παίκτες γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού της Κυριακής.

Η συνέντευξή του αναλυτικά:

Τι έμεινε στην μνήμη του από καλοκαιρινή «περιπέτεια» του Ολυμπιακού Βόλου...

«Σίγουρα υπήρχε άγχος και ειδικά για μας που έχουμε μία οικογένεια από «πίσω» και ζούμε μέσα από το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, υπήρξε κάποια στιγμή και μια πιο έντονη ανασφάλεια, μήπως τα πράγματα δεν πάνε καλά και κινδυνέψουμε να μείνουμε χωρίς ομάδα μ' ότι αυτό συνεπάγεται.
Όμως κάθε φορά που έκανε την εμφάνισή της αυτή η ανασφάλεια, η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο κ. Μποτσιβάλης αλλά και οι άνθρωποι που βρισκόταν πιο κοντά σ' εμάς, όπως ο Τάκης Γιαννόπουλος, μας καθησύχασαν και μας διαβεβαίωναν πως η ομάδα θα παίξει στη Β' Εθνική.
Παρόλ' αυτά νιώθω ευτυχισμένος που βρέθηκα σ' αυτή τη χρονική στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου.Το μυαλό μας πλέον είναι μόνο στα αγωνιστικά και στο πως θα πάει καλύτερα η ομάδα μας.
»

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού Βόλου...

«Η μέχρι τώρα πορεία μας μπορούμε να πούμε πως είναι θετική. Τρεις νίκες, εφτά ισοπαλίες και μία ήττα. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αλλά και λιγότερους. Κι επειδή ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, κοιτάμε μπροστά και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε.Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή».

Για το προσεχές παιχνίδι με την Παναχαϊκή και την ιδιαιτερότητά του...
«Ο προπονητής μας στο Γάζωρο μετά το τελευταίο λεπτό μας είπε πως όλη μας η προσοχή πηγαίνει στο επόμενο παιχνίδι.Ανεξαρτήτως ονόματος ομάδος, την Κυριακή αυτό το παιχνίδι πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Για μας τους παίκτες προέχουν οι τρεις βαθμοί όμως ξέρουμε πως για τον κόσμο αυτή η αναμέτρηση συμβολίζει πολύ περισσότερα πράγματα τα οποία εμείς οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας τα γνωρίζουμε. Φυσικά, προσπαθούμε να περάσουμε αυτή την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού και στους ξένους ποδοσφαιριστές.
Όλοι έχουμε καταλάβει πως την Κυριακή όλοι πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.Εμείς το θέλουμε για τους τρεις βαθμούς,αλλά ξέρουμε πως θα προσφέρουμε και παραπάνω ευχαρίστηση στους φιλάθλους μας. ».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου...
«Σίγουρα ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι πάρα πολύς. Στόχος μας είναι τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε και με την απόδοσή μας αλλά και με τα αποτελέσματα να φέρουμε ακόμη περισσότερο.
Την Κυριακή θα θέλαμε να έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και με την ένθερμη συμπαράστασή του, μέσα στα σωστά πλαίσια και χωρίς ακρότητες, να μας δώσει ψυχολογική ώθηση και να κερδίσουμε την Παναχαϊκή. Θέλουμε αν είναι δυνατόν γεμάτα τα 3/4 του γηπέδου.Η ομάδα δεν πρέπει να κινδυνέψει με τιμωρία.
».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...