Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πολλοί θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό...

Την προσοχή των παικτών για το Κυριακάτικο παιχνίδι επισήμανε ο Σούλης Παπαδόπουλος στην σημερινή συνέντευξη τύπου.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για...πολλά και διάφορα.

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό Βόλου και την μέχρι τώρα πορεία...«Παρά το μικρό χρονικό διάστημα νιώθω πως είμαι στην ομάδα για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα αφού αυτές τις 20 μέρες είμαστε συνεχώς μαζί με τους ποδοσφαιριστές λόγω των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων – δύο αγώνες για το Κύπελλο και δύο για το Πρωτάθλημα – και είμαστε από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και από το γήπεδο στο ξενοδοχείο.Αυτό που έχουμε καταφέρει ως τώρα είναι ότι πήραμε την ομάδα από τη 16η θέση και την έχουμε φέρει στην πρώτη οκτάδα καθώς και ότι κάναμε δύο προκρίσεις στο κύπελλο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Παρότι λέμε ότι δεν κοιτάζουμε πίσω παρά μόνο μπροστά θα ήταν ψέμα να πούμε πως δεν μας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε το τρίποντο στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό αφού μ' αυτούς του δύο βαθμούς θα ήμασταν στην πρώτη τριάδα.
Όμως αυτό μπορεί να ήταν και καλό αφού η πορεία προς την κορυφή πρέπει να γίνει με σταθερά βήματα και να είσαι έτοιμος να κρατηθείς εκεί».

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και το Κύπελλο...

«Το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων όπως συνέβαινε όταν το υπήρχαν 16 ή 18 ομάδες. Αν δούμε τη βαθμολογία θα δούμε πως αυτό το πρωτάθλημα αποτελείται από τρία γκρουπ δυναμικότητας των εφτά ομάδων. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να μπει στην πρώτη εφτάδα αφού μέχρι και πριν λίγες μέρες η ομάδα βρίσκονταν στην τελευταία.Οι αγώνες Κυπέλλου ήταν ένα διάλειμμα για εμάς όμως ήμασταν υποχρεωμένοι να περάσουμε μία ομάδα της Γ' Εθνικής και μετά ακολουθούσε το παιχνίδι με την Καλλονή. Μία ομάδα με υψηλότερο μπάτζετ από μας, που όμως καταφέραμε να την αποκλείσουμε και να βρεθούμε αντίπαλοι με τον Ατρόμητο, σ' ένα παιχνίδι που η ΠΑΕ θα έχει και κάποια οικονομικά οφέλη παραπάνω. Ρισκάραμε αφού ξέραμε πως ο κόσμος θέλει να βλέπει αντιπάλους από την Λίγκα αφού εκεί συνήθισαν να βλέπουν την ομάδα.Ξέρουμε πως για τον κόσμο είναι δύσκολο.Αλλού έβλεπε την ομάδα και άλλα περίμενε και ξαφνικά βλέπει την ομάδα να παίζει με την Επανομή.Ο κόσμος έχει άλλη ποιότητα πλέον.Είναι κληρονομιά από αυτά που πέρασε.Αγωνιστικά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό όταν φτάσει εκείνη η ώρα».

Για τον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών...
«Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, μία ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα αξίζει τον σεβασμό όλων. Έχει το απόλυτο μέσα στην έδρα της κάτι που αντικατοπτρίζει τη δυσκολία αυτού του παιχνιδιού. Όμως όσο δύσκολο θα είναι για μας, τόσο δύσκολο θα είναι και για τα Γιαννιτσά.
Θα πάμε να παίξουμε χωρίς να σταθούμε στα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζουμε γιατί είναι γνωστό πως έχουμε απουσίες τόσο από τιμωρίες καρτών όσο και από τραυματισμούς.»

Για τον αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής...
«Η ομάδα στον αγώνα με την Επανομή έδειξε ότι σέβεται τον κάθε αντίπαλο, γιατί αν δεν το κάνεις βρίσκεσαι προ εκπλήξεων, και δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα και πειθαρχία κατάφερε να κερδίσει. Αυτό ήταν ένα βήμα βελτίωσης αφού στα πρώτα παιχνίδια με Φωκικό και Βύζα η ομάδα δεν τα αντιμετώπισε με την πρέπουσα σοβαρότητα με αποτέλεσμα να μη καταφέρει να τα κερδίσει».

Για τον Μπακαγιόκο...

«Είχαμε και ένα άτυχο γεγονός με τον Μπακαγιόκο καθώς ο παίκτης θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για 30-40 μέρες. Είναι σημαντική απώλεια καθώς ο Μπακαγιόκο μπορεί να σκόραρε μόνο μία φορά στους τελευταίους αγώνες όμως η συνεισφορά του ήταν πολύ μεγάλη στο να μπορέσουμε να βρούμε τον δρόμο για τα δίχτυα, εφτά φορές. Του ευχόμαστε, εγώ και οι συμπαίκτες, περαστικά και να είναι πάλι γρήγορα κοντά μας. Είμαστε μία οικογένεια και έτσι πρέπει να πορευτούμε ως το τέλος του πρωταθλήματος.Πρέπει να βρούμε την λύση και θα τα καταφέρουμε.Να προσπαθείς να αλλάξεις αυτά που αλλάζουμε και όχι αυτά που έχουν ήδη γίνει...»

Για τους τραυματισμούς:
«Ο Γόγολος μάλλον θα προλάβει τον αγώνα.Ο Γαλάνης δύσκολα.Δεν ψάχνουμε όμως δικαιολογίες για τις απουσίες.Δεν γίνεται να μην έχεις.Ο Ντεβάλις θα είναι μια νέα μεταγραφή αφού τον Γενάρη θα μπορέσει να επανέλθει.Είναι ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας.»

Για τα επόμενα παιχνίδια:
«Δεν είναι κομβικά υπό την έννοια πως το πρωτάθλημα είναι μεγάλο.Θα φτάσουμε στην 15η αγωνιστική και θα έχουμε μπροστά μας 60 βαθμούς να πάρουμε.Πιο κομβικό ήταν το παιχνίδι των Σερρών.Εκεί κατάλαβα πως ο Ολυμπιακός έχει μέλλον και πως θα πρωταγωνιστήσει.Όλοι το ξέρουν αυτό,ας μην γελιόμαστε. Βλέπετε πως ομάδες σαν τον Παναιτωλικό είναι χαμηλότερα από εμάς.Το δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή και όχι για να ανέβεις για λίγο.»

Για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί η ομάδα για να «δέσει»:
«Δεν φαίνεται μια ομάδα στις 3-4 αγωνιστικές.Αυτό θα φανεί μετά τον Γενάρη

Για τους Σολάκη και Μπρέσκα που φέρεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων να φορέσουν τον Ιανουάριο την ερυθρόλευκη φανέλα:
«Τιμά και εμένα και τον Ολυμπιακό όταν παίκτες θέλουν να έρθουν στην ομάδα μας.Αυτό σημαίνει πως πως είναι ευχαριστημένοι από την ομάδα στο παρελθόν και πιστεύουν σε αυτή.Δεν είναι μόνο αυτοί αφού κι εγώ προσωπικά ξέρω πως πολλοί είναι οι παίκτες που θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό.Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια ήταν σε υψηλότατο επίπεδο.Εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε επιλεκτικοί.Θα χρειαστούμε ενίσχυση στην άμυνα λόγω απωλειών και καρτών.Μιλάω με τον Τάκη ακόμα και αν δεν είναι στην ομάδα.Πιστεύω στους παίκτες που έχουμε και θα πάμε με αυτούς.Όταν θα έρθει η στιγμή θα μιλήσουμε για μεταγραφές.

Ποιες ομάδες θεωρεί πως θα παλέψουν για την άνοδο
« Η Καλλονή, ο Πανσερραϊκός, ο Παναιτωλικός, ο Εργοτέλης, η Λάρισα, εμείς, η Δόξα,αλλά και άλλες που μπορεί να βρεθούν στην πρώτη εφτάδα.»































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...