Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η πίεση μου αρέσει...

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με την Παναχαϊκή, για τους στόχους της ομάδας, για το αγωνιστικό στυλ της ομάδας καθώς και για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.
Αναλυτικά είπε:

Για τις πρώτες σαράντα μέρες στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου...
«Σήμερα κλείνω σαράντα μέρες στο τιμόνι του Ολυμπιακού Βόλου και μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα εγώ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα και σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα.Δεν πρέπει να ξεχνάμε που βρισκόμασταν πριν σαράντα μέρες και τι προσπάθεια έχει γίνει ώστε να διατηρηθούμε σ' αυτές τις θέσεις. Αν πάρουμε ένα ένα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει ως τώρα θα δούμε πως οι αντίπαλοί μας ήταν στην καλύτερή τους κατάσταση την χρονική στιγμή που τους αντιμετωπίσαμε.

Το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε ήταν με τον Πανσερραϊκό που ήταν δεύτεροι και εμείς έκτοι κι όλοι θυμόμαστε πως χάσαμε το τρίποντο και τι εμφάνιση πραγματοποιήσαμε.
Το δεύτερο ήταν με την Επανομή, παιχνίδι που έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίζαμε όπως και κάναμε.
Τα Γιαννιτσά ήταν πρώτα όταν παίξαμε και παρ' όλα αυτά πήραμε διπλό.
Με τη Δράμα ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί προέρχονταν από το 0-3 με τον Πιερικό και τους βρήκαμε στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το 0-0 ήταν άδικο για μας σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε
Με τον Παναιτωλικό ήταν ένα ντέρμπι και όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο μπορεί να καταλάβει πως η ομάδα του Αγρινίου είναι από τις ομάδες που θα είναι σίγουρα στην πρώτη εφτάδα.
Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Γάζωρο, μπορεί να μην κάναμε καλή εμφάνιση όμως προτιμήσαμε να μη ρισκάρουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μέσα από μία ώριμη απόδοση.

Από τους ποδοσφαιριστές μου δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι 100% ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν το διάστημα που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας.

Για την πίεση που υπάρχει καθώς η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια δεν σκοράρει και αρκείται στις ισοπαλίες...
«Η πίεση που ασκείται τόσο σε μένα όσο και στους ποδοσφαιριστές δείχνει πως οι στόχοι της ομάδας έχουν αλλάξει ουσιαστικά και όχι στα λόγια. Μέχρι τώρα μπορεί όλοι να έλεγαν πως στόχος ήταν η Σούπερ Λιγκ αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού όλοι είχαν έτοιμες τις δικαιολογίες μίας ενδεχόμενης αποτυχίας (καινούρια ομάδα, σημαντικά προβλήματα στη δημιουργία ενός καλού και ποιοτικού ρόστερ το καλοκαίρι για τους γνωστούς λόγους κ.λ.π)Προσωπικά η πίεση μου αρέσει καθώς μας δίνει κίνητρο για να βελτιωθούμε.»

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή...


«Θέλουμε να κερδίσουμε το προσεχές παιχνίδι με την Παναχαϊκή για να διατηρηθούμε στις ψηλές θέσεις ώστε να μην πάει χαμένος ο κόπος των ποδοσφαιριστών που μετά από μεγάλη προσπάθεια έφτασαν την ομάδα στις πρώτες θέσεις.
Φυσικά μία νίκη επί της Παναχαϊκής θα χαροποιήσει τον κόσμο για πολλούς λόγους. Για μας όμως δεν είναι τίποτα παραπάνω από τους τρεις βαθμούς τους οποίους αναμφισβήτητα χρειαζόμαστε.»


Για τους στόχους του και τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου...

«Στόχος μου είναι η ομάδα να έχει μία σταθερή πορεία και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές όπως αυτές που έχουν άλλες ομάδες.
Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε και να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου.»


Για το αγωνιστικό στυλ που ακολουθεί ο Ολυμπιακός Βόλου...
«Είμαστε πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία μας και αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο των αμυντικών.
Πιέζουμε ψηλά ώστε να κρατάμε τις αντίπαλες ομάδες μακριά από την περιοχή μας και μ' αυτό τον τρόπο βρισκόμαστε πιο κοντά στην αντίπαλη εστία και με τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε προσπαθούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ.
Στον τομέα της επιθετικής λειτουργίας προσπαθούμε να βελτιωθούμε και δουλεύουμε καθημερινά γι'αυτό.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της Φούτμπολ Λιγκ δείχνουν πως οι έδρες σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν ανασταλτικά. Σίγουρα, η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική όμως όταν ο αντίπαλος «στήνεται» με μόνο στόχο να μη δεχτεί τέρμα, τότε τα πράγματα για την ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει παιχνίδι δεν είναι εύκολα.
Η σταθερότητα είναι για μένα ο μόνος δρόμος για να φτάσεις στον στόχο. Δεν θα επιλέξω τον δρόμο που μπορεί να κρύβει παγίδες...»

Για τον τραυματισμό του Ογιαρμπίντε...

«Δεν στεκόμαστε στους τραυματισμούς που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα παρόλο που ήταν πολλοί. Μάλιστα, τελευταία περίπτωση είναι αυτή του Ογιαρμπίντε που είχε ένα τράβηγμα στη σημερινή προπόνηση και πιθανότατα δεν θα τον έχουμε στον αγώνα με την Παναχαϊκή.»
Το στίγμα για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου...
«Στην προσεχή μεταγραφική περίοδο θα κάνουμε κινήσεις ουσίας με βάση τι έλλειψη έχει η ομάδα. Δεν θα εισηγηθώ να αποκτηθεί παίκτης μόνο για τις εντυπώσεις επειδή πριν τρία χρόνια έπαιζε καλά ή επειδή είναι αγαπητός στον κόσμο...

Τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να βρεις καλούς παίκτες που είναι ελεύθεροι. Βέβαια, αν ένας παίκτης είναι πρόθυμος να μπει από τώρα στις προπονήσεις της ομάδας ώστε να είναι έτοιμος ως τον Ιανουάριο, τότε, φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα αφού θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Αν όμως είναι να έρθει τον Ιανουάριο και μέχρι να έρθει στην κατάσταση να παίξει να φτάσουμε Μάρτιο, τότε δεν θα με έβρισκε σύμφωνο μία τέτοια επιλογή.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...