Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Δύο χρυσά μετάλλια και ικανοποιητικές εμφανίσεις

Το διήμερο 23-24 Νοεμβρίου, διεξήχθη στην Αριδαία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών. Η αγωνιστική ομάδα του Ολυμπιακού, συμμετείχε με 5 αθλητές. Στους άνδρες, ο Κων/νος Ρουστάνης στα 77κ., σηκώνοντας 108κ. στο αρασέ και 128 στο ζετέ (236κ. στο σύνολο) κατέλαβε την 8η θέση. 

Στα +105κ. ο Ματθαίος Γεωργατζής με 110κ. στο αρασέ και 145κ. στο ζετέ, ολοκλήρωσε 6ος τις προσπάθειές του, με τα 255κ. στο σύνολο.

Έκτος κατατάχθηκε στην ηλικιακή κατηγορία νέων ανδρών και ο νεαρός Ταξιάρχης Ζαρώνης, αφού στα +105κ. ανδρών σήκωσε 100κ. στο αρασέ και 131κ. στο ζετέ. Με τα 231κ. στο σύνολο, πήρε την 10η θέση στην κατηγορία ανδρών και την 6η στους νέους άνδρες, αφήνοντας υποσχέσεις για μια ακόμη φορά για το μέλλον του στο άθλημα.

Στις νέες γυναίκες η Γιοβάννα Μπορτσέλη, με 22κ. στο αρασέ και 30κ. στο ζετέ (52κ. στο σύνολο) κατατάχθηκε 4η Η επίδοσή της, της έδωσε και την 6η θέση στις γυναίκες, αν και μόλις 14 ετών!



Παράλληλα με το πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών, έγινε στην Αριδαία και το πανελλήνιο Διαχρονικών Αθλητών, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου, συνέχισε την παράδοση των διακεκριμένων συμμετοχών.

Ο Γεωργατζής Ματθαίος, στα +105κ. για ηλικίες 35-39 ετών, με 251κ. στο σύνολο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, φέρνοντας το σήμα του Ολυμπιακού Βόλου, στην ψηλότερη θέση του βάθρου των νικητών.

Ανάλογη ήταν και η συμμετοχή του συλλόγου στα 77κ. των ηλικιών 60-64 χρονών. Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο επεφύλαξαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος για τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ο αρχιπροπονητής και ψυχή της Άρσης Βαρών του συλλόγου Χαράλαμπος Μπορτσέλης, έκλεισε τους αγώνες, συγκεντρώνοντας το χειροκρότημα και την αναγνώριση των θεατών, επιτυγχάνοντας μια έξοχη εμφάνιση κι επαναλαμβάνοντας τις επιτυχίες των προηγούμενων ετών. Πρώτευσε στην κατηγορία του με 150κ. στο σύνολο (70 αρασέ και 80 ζετέ) και κρέμασε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο στήθος του.

Η παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε για μια ακόμη φορά με επιτυχίες στα πλατό της άρσης βαρών. Όσο κι αν ο ερυθρόλευκος σύλλογος, εισπράττει μόνο τις απαιτήσεις των φιλάθλων του κι όχι την οποιαδήποτε αρωγή τους, θα παραμένει αξιοπρεπής στις προκλήσεις, συνεπής στις υποχρεώσεις του, τιμώντας την ιστορία του και την πόλη που εκπροσωπεί.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...