Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Διώξε τον Βαζάκα και τον Γιαννόπουλο....

Ο «τρελός του χωριού» της Sday.gr αποκάλυψε όπως ισχυρίζεται, τον λόγο της εκδίωξης Βαζάκα.
Αντιγράφουμε από την Sportday...


Δεν μιλιόταν ο Μποτσιβάλης του Ολυμπιακού Βόλου τις τελευταίες ημέρες. Τα σημάδια δεν τον άφηναν να κοιμηθεί. «Τι τρέχει επιτέλους; Γιατί μας κυνηγάνε, ρε παιδιά;», ρωτούσε ο πρόεδρας, δεξιά κι αριστερά.

Τη μία, τον περνάνε πριονοκορδέλα στη Λάρισα. Την άλλη, ο ευαίσθητος ρέφερι που πάει στον Βόλο για να δώσει ρεσιτάλ διαιτησίας και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, διακόπτει τρεις φορές τον αγώνα με την Καλλιθέα και πάει στα αποδυτήρια για ένα υβριστικό πανό στην εξέδρα που έγραφε κάτι για ρουφιάνους. Σιγά τα αυγά δηλαδή. Εχουμε δει πολύ χειρότερα με τα ματάκια μας, χωρίς να έχουμε διακοπές. Ψέματα;

Ο Μποτσιβάλης ένιωσε ότι πήρε την απάντηση για το «τι τρέχει, ρε παιδιά;», με ένα σερί τηλεφωνημάτων που δέχτηκε. Μέσες άκρες, όλοι τα ίδια του είπανε: «Αν δεν θες, αγορίνα μου, να σε κυνηγάνε μέχρι να πέσεις τ' ανάσκελα, διώξε από την ομάδα σου τον Βαζάκα και τον Γιαννόπουλο που είναι άνθρωποι του Μπέου. Μεγάλο παιδί είσαι και δυο μέτρα παλικάρι, πράξε τα δέοντα. Φιλάκια».
Το μήνυμα εστάλη, ελήφθη και ο πρόεδρας ξεκίνησε με τον Βαζάκα. Τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία, τον έδιωξε χωρίς ο Βαζάκας να καταλάβει το γιατί και έφερε Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος βεβαίως θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, ύστερα από εκείνα τα αξέχαστα επεισόδια με τον «Αναστό». Κανείς και ποτέ δεν θα τους ξεπεράσει. Μιλάμε για ατάκες που έγραψαν ιστορία. Θα έπρεπε από τότε να απαγορευτούν οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, διότι οι δυο τους έπιασαν «ταβάνι».
Οσο για τον Γιαννόπουλο, μέχρι και χθες που ρώτησα, παρέμενε στον Βόλο. Μία ερώτηση έχω μόνο να κάνω. Φαντάζομαι ότι ως τεχνικός διευθυντής που είναι, σίγουρα θα ρωτήθηκε από τον Μποτσιβάλη για τον Σούλη Παπαδόπουλο πριν τον φέρει στον Βόλο, έτσι δεν είναι; Ή μήπως όχι;





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...