Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Απάντησε ΠΑΕ σε Κούγια

Διάλογο με τον γελωτοποιό του Ελληνικού ποδοσφαίρου «άνοιξε» η ΠΑΕ αφού με ανακοίνωσή της ,απάντησε στον Κούγια που «κρύβεται» στην προεδρία της Παναχαικής και με τις ενέργειές του σπιλώνει την ιστορία της ομάδας της Πάτρας.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αισθάνεται υποχρεωμένη να υπενθυμίσει προς πάσα κατεύθυνση πως η ομάδα υφίσταται από το 1937 και πως στην 75χρονη ιστορία της ουδέποτε βρέθηκε παίκτης της ντοπαρισμένος. Επίσης, επισημαίνουμε πως η ομάδα μας βρίσκεται πάνω και πέρα από πρόσωπα διότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι για όλους μας σύμβολο και ιστορία, ανεξάρτητα από πρόσωπα προέδρων και διοικήσεων. Τέλος, ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει μπάλα μόνο στα γήπεδα, καθαρά και περήφανα, διότι πάνω από όλα η ομάδα ανήκει στους φιλάθλους της, στο Βόλο και στη Μαγνησία.»


Στον Κούγια απάντησε και ο ΣΦΟΒ με ανακοίνωσή του:

«Οι της Παναχαϊκής και ο νομικός τους σύμβουλος κ. Κούγιας, έντρομοι και απογοητευμένοι από την αναγέννηση του Ολυμπιακού Βόλου και την επικείμενη βέβαιη ηθική αποκατάσταση του πρώην Προέδρου Αχ. Μπέου και που θα αποδειχθεί η πολιτική του δίωξη, αρχίζουν να επιτίθενται στο Σύλλογό μας και στους ανθρώπους που έφεραν τον Ολυμπιακό στηEuropa League, που τον ανέδειξαν πρώτη περιφερική ομάδα και είναι η πιο υγιής και νοικοκυρεμένη ομάδα κάτι που η Παναχαϊκή και οι παράγοντές της δε θα το πετύχουνε ποτέ.

Οι πορείες των οπαδών μας τη φετινή χρονιά για τη δικαίωσή μας που κατεβάζαμε 10.000 κόσμο, η έναρξη της αγωνιστικής σεζόν στις 13/8 με 5.000 κόσμο και οι 10.000 οπαδοί μας που κατέκλυσαν τον Πανθεσσαλικό και στα δύο παιχνίδια έδρας μέχρι στιγμής κάνουνε τον κ. Κούγια και τους συνεργάτες του ανήσυχους και πικραμένους.

Γνωρίζουν ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι θα χάσουνε πανηγυρικά.

Γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός Β. πάλι θα μεγαλουργήσει και θα πάει ακόμα ψηλότερα.

Να ασχοληθούν με την ομαδούλα τους, με τους 1.000  οπαδούς τους, την αγωνιστική τους μιζέρια και ας διαχειρισθούν τα δικά τους προβλήματα.

Είμαστε στη διάθεσή του πρώην προέδρου κ. Κούγια για δωρεάν σεμινάρια για το πώς οι ομάδες εξυγιαίνονται, νοικοκυρεύονται και βγαίνουν στην Ευρώπη με μικρά μπάτζετ




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...