Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Επιτυχίες για τον Ολυμπιακό στην άρση βαρών

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Τυρνάβου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, η διοργάνωση των πρωταθλημάτων όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Άρσης Βαρών Κεντρικής Ελλάδας. 


Ο Ολυμπιακός Βόλου, κέρδισε πέντε μετάλλια (τρία χρυσά κι δύο ασημένια) στις κατηγορίες παμπαίδων, κορασίδων, παίδων και εφήβων.

Στους παμπαίδες, όπου λόγω του μικρού της ηλικίας, οι διαγωνιζόμενοι δεν αγωνίζονται στην άρση βαρών, αλλά στην τεχνική κατάρτιση του αγωνίσματος και η κατάταξη γίνεται με βαθμολογία επιτροπής, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Μπορτσέλης, αγγίζοντας το απόλυτο, αφού βαθμολογήθηκε με 178/180.

Στις κορασίδες (48κ.) πρώτευσε η Γιοβάνα Μπορτσέλη σηκώνοντας 23 κ. στο αρασέ και 27 στο ζετέ (50 σύνολο)

Χρυσό και στα 85κ. των παίδων, πανηγύρισαν οι ερυθρόλευκοι με τον Τσιριγωτάκη Θωμά, που σήκωσε 65κ. στο αρασέ, 70κ. στο ζετέ και 135κ. στο σύνολο.

Τα αργυρά μετάλλια ήλθαν στην κατηγορία των 77κ. με τον Τσιριγωτάκη Χαράλαμπο να αγωνίζεται, εκτός από την παίδων και στην κατηγορία των εφήβων, ανεβαίνοντας έτσι δύο φορές στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 170κ. στο σύνολο ως επίδοση (75κ. στο αρασέ και 95κ. στο ζετέ) .

Ο έφορος του τμήματος κ. Μπάμπης Μπορτσέλης, συγχαίρει τα μέλη της αποστολής για την ωραία εμφάνιση και τα καλά αποτελέσματα, που είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς στις προπονήσεις, της αγάπης και της αφοσίωσης στο άθλημα.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κ. Νίκος Τσεκούρας, χαιρέτισε την νέα επιτυχία του τμήματος, χαρακτηρίζοντάς την παράδειγμα προς μίμηση για τις υποδομές και τις ακαδημίες των άλλων τμημάτων του συλλόγου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...