Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Tα φτερά μας δεν κόπηκαν ποτέ

Περιμέναμε να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Football League, ώστε να αναφερθούμε με την ολοκλήρωση του Γολγοθά των 14 μηνών προς τους πολιτικούς.
Η μερική αποκατάσταση της ομάδος μας, που συνεπάγεται την επιστροφή μας στα γήπεδα, οφείλετε εξ’ ολοκλήρου στην επίμονη προσπάθεια του κόσμου της ομάδος. Εδώ και 14 μήνες ο κόσμος ανταποκρινόταν στο κάλεσμα των οργανωμένων και ο καθένας με το δικό του τρόπο έστελνε το μήνυμα στα κέντρα αποφάσεων.

Κάποιοι πίστευαν πως με την πάροδο του χρόνου οι αντοχές μας θα μηδενίζονταν. Δυστυχώς όμως για αυτούς, λογάριαζαν χωρίς ΕΜΑΣ.

Η κα Ροδούλα που προκαλούσε με την αδιαφορία της και τα φιλάκια εντός της Βουλής με τους Γερουλάνο - Νικητιάδη (αδιάψευστος μάρτυρας ο τηλεοπτικός φακός του καναλιού της ΒΟΥΛΗΣ), κατέληξε να ζητήσει την ψήφο των πολιτών της Γλυφάδας, με την γνωστή κατάληξη!

Ο δύσπιστος κ. Καρτάλη, άργησε να καταλάβει το μέγεθός μας με αποτέλεσμα στις τελευταίες εκλογές να μην παίξει ούτε στα Play Out ο ίδιος και το κόμμα του.

Οι υπόλοιποι πολιτικοί της αντιπολίτευσης και νυν της κυβέρνησης κ. Νάκος έμειναν στα ευχολόγια, στις υποσχέσεις και έχουν χαράξει την πορεία των παραπάνω πολιτικών.

Θα ήταν αδικία όμως να μην ευχαριστήσουμε δημόσια την κα Χρυσοβελώνη που τις τελευταίες μέρες και ώρες πριν την τελική απόφαση ήταν δίπλα μας, ενδιαφέρθηκε πραγματικά, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και με έμπρακτες ενέργειές της, μετέφερε το ενδιαφέρον της και το άγχος όλης της πόλης, στους εμπλεκόμενους στα κέντρα των αποφάσεων. Αν όλοι φορείς της πόλης ενεργούσαν έτσι εξ αρχής, ίσως ο Γολγοθάς μας να είχε χρονικά συντομευτεί και ίσως η αποκατάσταση της ομάδας μας να ήταν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ.

Δεν χαϊδεύουμε κανενός τα αυτιά. Αλλά θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της πόλης και της ομάδας μας, λέγοντας τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Και να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα όνειρά μας. Γιατί τα φτερά μας δεν κόπηκαν ποτέ, παρά μόνο ψαλιδίστηκαν για λίγο.

Υ.Γ.: Δεν επιστρέφουμε για να γκρεμίσουμε όσους επιχείρησαν να μας γκρεμίσουν. Επιστρέφουμε για να δείξουμε σε όλους ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...