Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Απαντούν στον Μπραουδάκη οι Red Eagles

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ GOAL...
ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ?
ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 5 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ.

Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΠΑΙΖΕ ΕΥΤΩΠΙΑΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΙΒΕΡΤΑΝΖ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΕ ΜΕ 3 ΓΚΟΛ Κ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ? ΕΚΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ? ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΛΑΝΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΕΚΕΙ ΗΣΟΥΝ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΥΤΙΕΣ?

ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!

ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ- ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΤΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΕΥΞΕΙΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΑΤΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ…..ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ…
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΑ , ΘΩΜΑΙΔΗ , ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΓΚΑΖΕΤΑ , ΑΛΛΑΦΟΥΖΟ… ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… Κ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ..

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ 120 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 14 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...